- 22 Mayıs 2023
- 29
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi melokeeee123455
Merhabalar adet oldum hamile olabilir miyim ihtimal var mıdır, yerleşme kanaması değil adet olduğumdan eminim lakin adetim 2 gün gecikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal kan testinde veya normal idrar tahlilinde çıkar mıYerleşme kanaması sanırım regl gibi olmuyor ama tabi kişiden kişiye değişir. Eğer şüpheniz var ise yumurtlama tarihinizi biliyorsanız 15 gün geçmişse bi kan verin hem kafanız rahat eder
Çıkar tabiki. Yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz?Normal kan testinde veya normal idrar tahlilinde çıkar mı
Yok hayır bilmiyorum , bir gün önce fln kasıklarımda fln ağrı vardı acile gittim normal idrar testi yaptılar griptim Zaten , şey fln demedim hamilelik şüphem var fln yani enfeksiyon var dedi doktorÇıkar tabiki. Yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz?
Teşekkür ederimHamile değilsiniz o zaman
Nasıl yaniAdet olduysanız tabii ki hamile olabilirsiniz, üzgünüm.
Adet oldum hamile olabilir miyim diye sordunuzya ben de evet dedim. Neden şaşırdınız ki?Nasıl yani
Her zaman çıkmayabiliyor baya geçtikten sonra da öğrenen var yani ilk başta negatif ama sonra pozitif olan çok hikaye var maalesefNormal kan testinde veya normal idrar tahlilinde çıkar mı