- 28 Ekim 2022
- 9.608
- 27.998
- 478
- 29
- Konu Sahibi Umutun Annesi
-
Allah kucagina saglikla alman nasip etsinEvet bugün doktor kontrolüm var di bebisimin kalp atışını duyduk. Baya değişik ve farklı bi hismis. Doktor her şey yolunda gayet iyi vitaminlere devam dedi . ☺
inşallah dualarım seninleAllah kucagina saglikla alman nasip etsin
Ay insallah banada kismet olur
Kaçıncı haftanda duydun canım, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallahEvet bugün doktor kontrolüm var di bebisimin kalp atışını duyduk. Baya değişik ve farklı bi hismis. Doktor her şey yolunda gayet iyi vitaminlere devam dedi . ☺
Amin insallah . 7Kaçıncı haftanda duydun canım, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah
Benim doktorum NCR’de. İkisini de 11. haftalarda bildi ama yine de emin olmak için bekledim.Merak ettiğim soruyu da bilen bayanlar vardır sorayim cinsiyet tam olarak %90 ne zaman belli oluyor ?
Benim doktorum NCR’de. İkisini de 11. haftalarda bildi ama yine de emin olmak için bekledim.
Detaylı ultrasondan sonra alırsınız. O da sanırım 16. haftadaydı. 20 de olabilir.Anlıyorum. Evet en iyisi bende doktorum zamanı geldiğin de açıkladığında iyice emin olunduğunda hazırlık işlerine başlarım bebekle ilgili yani giysi eşya falan.
Benim 14.haftamda belli olduMerak ettiğim soruyu da bilen bayanlar vardır sorayim cinsiyet tam olarak %90 ne zaman belli oluyor ?
Yaa . Allah sağlık versin.Benim 14.haftamda belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?