Hamilelik

gzdhkc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2022
51
8
18
28
Kızlar reglimden 2 gün önce cinsel ilişkim oldu sonra regl oldum hamile olma olasılığı nedir? Şuan kasık ağrım var ovulasyondan mıdır?

Ama az gün ya ondan merak ettim
yok regl olduysan iki gün sonra yumurta bozulmuştur zaten. yumurta döngünün ortasında salınır 2-3 gğn sonra çatlar ve döllenmezse bozulur ve kanamayı başlatır. ama dikkatli olun çünkü bazen ayda iki kez yumurtlayabilir, gec yumurtlayabilirsiniz. o yüzden regl olmadan önce emin olamazsınız yumrutanın durumundan. önce iş güvenliği hadi kolay gelsin

Bu konularda bilgisizim ayda 2 kez yumurtlamak ne demek?

Bu konularda bilgisizim ayda 2 kez yumurtlamak ne demek?
hahah yani ayda iki tane yumurtanız döllenmek için uygun şartları sağlıyor aynı günlerde olmaz bir kaç gün arayla olur. sen boşver güzelce korun içini ferah tut

hahah yani ayda iki tane yumurtanız döllenmek için uygun şartları sağlıyor aynı günlerde olmaz bir kaç gün arayla olur. sen boşver güzelce korun içini ferah tut
iyi akşamlar ben size daha önce de soru sormuştum ama şimdi bir şey sormak için girince yine size denk geldim.
benim reglime şuan 5 6 gün falan var ama benim 6 günlük bir lekelenmem oldu 2 gün önce bu lekelenme bitti. yani döngünün 21-26. günlerine denk geliyor. benim döngülerim 30-34 gün arasi sürer genelde. hastalık belirtisi olabilir mi bu yerleşme kanaması böyle olmaz demiştiniz ama yerleşme kanaması yaşamış olabilir miyim sizce

yerleşme kanaması 5-6 gün sürmez. açık pembe veya kahvemsi olur. koyu renkler olmaz. daha önce de söyledim sizinki büyük ihtimalle ara kanama. kist oluşumlarında sık görülüyor. doktora görünün reglim 3. günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…