%-10000 gebe olma sansınızKızlar reglimden 2 gün önce cinsel ilişkim oldu sonra regl oldum hamile olma olasılığı nedir? Şuan kasık ağrım var ovulasyondan mıdır?
cidden mi%-10000 gebe olma sansınız
reglden bir hafta önce gebelik şansı olmaz. yumurta zaten bozulmuştur. regl gününden eminsen tabii kicidden mi
Regl günüm ayın 9uydu en son da 7sinde ilişkim oldureglden bir hafta önce gebelik şansı olmaz. yumurta zaten bozulmuştur. regl gününden eminsen tabii kieğer reglin gec olursa baska
he regl oldunuz mu?Regl günüm ayın 9uydu en son da 7sinde ilişkim oldu
Oldumhe regl oldunuz mu?
ya ne polemik yapıyorsun o zaman
Ama az gün ya ondan merak ettimya ne polemik yapıyorsun o zamanyok gebelik regl olduysan.
yok regl olduysan iki gün sonra yumurta bozulmuştur zaten. yumurta döngünün ortasında salınır 2-3 gğn sonra çatlar ve döllenmezse bozulur ve kanamayı başlatır. ama dikkatli olun çünkü bazen ayda iki kez yumurtlayabilir, gec yumurtlayabilirsiniz. o yüzden regl olmadan önce emin olamazsınız yumrutanın durumundan. önce iş güvenliğiAma az gün ya ondan merak ettim
Bu konularda bilgisizim ayda 2 kez yumurtlamak ne demek?yok regl olduysan iki gün sonra yumurta bozulmuştur zaten. yumurta döngünün ortasında salınır 2-3 gğn sonra çatlar ve döllenmezse bozulur ve kanamayı başlatır. ama dikkatli olun çünkü bazen ayda iki kez yumurtlayabilir, gec yumurtlayabilirsiniz. o yüzden regl olmadan önce emin olamazsınız yumrutanın durumundan. önce iş güvenliğihadi kolay gelsin
hahah yani ayda iki tane yumurtanız döllenmek için uygun şartları sağlıyorBu konularda bilgisizim ayda 2 kez yumurtlamak ne demek?
iyi akşamlar ben size daha önce de soru sormuştum ama şimdi bir şey sormak için girince yine size denk geldim.hahah yani ayda iki tane yumurtanız döllenmek için uygun şartları sağlıyoraynı günlerde olmaz bir kaç gün arayla olur. sen boşver güzelce korun içini ferah tut
kusura bakmayın rahatsız ettiymsemhahah yani ayda iki tane yumurtanız döllenmek için uygun şartları sağlıyoraynı günlerde olmaz bir kaç gün arayla olur. sen boşver güzelce korun içini ferah tut
yerleşme kanaması 5-6 gün sürmez. açık pembe veya kahvemsi olur. koyu renkler olmaz. daha önce de söyledim sizinki büyük ihtimalle ara kanama. kist oluşumlarında sık görülüyor. doktora görünün reglim 3. günüiyi akşamlar ben size daha önce de soru sormuştum ama şimdi bir şey sormak için girince yine size denk geldim.
benim reglime şuan 5 6 gün falan var ama benim 6 günlük bir lekelenmem oldu 2 gün önce bu lekelenme bitti. yani döngünün 21-26. günlerine denk geliyor. benim döngülerim 30-34 gün arasi sürer genelde. hastalık belirtisi olabilir mi bu yerleşme kanaması böyle olmaz demiştiniz ama yerleşme kanaması yaşamış olabilir miyim sizce
Teşekkür ederimyerleşme kanaması 5-6 gün sürmez. açık pembe veya kahvemsi olur. koyu renkler olmaz. daha önce de söyledim sizinki büyük ihtimalle ara kanama. kist oluşumlarında sık görülüyor. doktora görünün reglim 3. günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?