Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim troidim yoktu ama hamile kalınca yüksek çıktı doktor ilaç ile değeri düşürmüştüMerhaba kizlar 5 aylik evliyim cocuk dusunuyorum tiroidim yuksek cikti tiroidi olup hamile olan varmi
Suan nasil gebeliginiz kacinci ayi bir sorun yoktur umarimBenim troidim yoktu ama hamile kalınca yüksek çıktı doktor ilaç ile değeri düşürmüştü
Evet bugun birinden duydum tiroidi yuksek diye bebegin kalbi durmus Rabbim kimseyi biyle birseyle sinamasin cok uzucuİlaçla dusurrmeniz lazım hamilelikde bebeği etkiliyor cunku
10 haftalıkken 6. Haftada kalbinin durduğunu öğrendik kürtaj oldum malesef.Suan nasil gebeliginiz kacinci ayi bir sorun yoktur umarim
Rabbim sabir versin en hayirli ve guzel vakitte tekrar nasip etsin insallah bu arada kac yillik evlisiniz10 haftalıkken 6. Haftada kalbinin durduğunu öğrendik kürtaj oldum malesef.
Amin cümlemize inşallahRabbim sabir versin en hayirli ve guzel vakitte tekrar nasip etsin insallah bu arada kac yillik evlisiniz
Allah sabır versin10 haftalıkken 6. Haftada kalbinin durduğunu öğrendik kürtaj oldum malesef.
Anlıyorum çok yeniymiş mutlu olun inşallah6 aylik evliyim bende cevremde evlenip cocuk ahibi olmak isteyen hicbir sorun olmamasina ragmen cocugu olmayan yada hamile kalip ya dusuk yada kalbi durdu sozlerini duymaktan cok korkuyorum bu yuzden cocuk dusunuyorum Rabbim gostermesin bi sorun hastalik cikarsa ina gore tedavi olabiliyim diye
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin cocuk isteyen herkese nasip olsun insallahAnlıyorum çok yeniymiş mutlu olun inşallah
Ben hamile kaldığımda valla hiç kimseyi ne dinlemiştim ne buralarda zaman geçirmiştim nenkadar rahat ve sakinsen öyle kolay bir kaç kere okudum kalp durması şu bu durmadım üzerinde ama başıma geldi mesela vardır bir hayır mutlaka üzülüyoruz ama aslında ne kadar mucizevi canlılar olduğumuzu görüyoruz sağlıksız bir hamilelik ve vücut bunu atıp sağlıklı hamilelikler için iyileşmek istiyor. İnanılmaz birşey. Siz şimdiden bunları düşünüp aklına takmayın rahat olun herşey olacağına varır kötüyü çağırmayın