Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç döllenme olmuş olabilir mi ? Kese boyutunu söyledi mi peki ne kadar küçükmüş mesela. Düzelebilir ayrıca kalp atışını duymak çok iyi en azından kese boş değil ve bebiş var birşey olacak diye korkutma kendiniArkadaşlar doktor boş kese demişti ve kese küçük demisti ama bugun6 kalp atışını gördüm ama kese küçük betaya bakip karar verecez dedi sizce duzelirmi herşey böyle olup duzelen var mı
Çok şükür kalp atışını duyduktan sonra biraz rahatladım özele gittim ayni gün kürtaj dedi bn randevu almıştım kendi doktoruma onu bekledim adet tarihine göre 8+2 ama kese boyutu 6+4 beta 11674Geç döllenme olmuş olabilir mi ? Kese boyutunu söyledi mi peki ne kadar küçükmüş mesela. Düzelebilir ayrıca kalp atışını duymak çok iyi en azından kese boş değil ve bebiş var birşey olacak diye korkutma kendini
Benimde aynı şekilde kürtajım oldu. Sizin sonradan gebelik oluştu mu acabaMaalesef ben de bu sebepten düşük yapmıştım inşallah sizin farklı olur.bebek büyümüştü kese küçük kalmıştı kalbi durdu sonra bol bol su için bol bol havuç suyu için inşallah şifa olsun![]()
Kese boyutunu söyleseydi iyidi ona göre onun da haftayla uyumuna bakmış olurduk. Ama kese çok geriden geliyor son adete göre bu biraz sorun olabilir. Hcg hakkında yorum yapamıyorum çünkü hafta hafta hcg değerlerine göre bu değer 6-7-8 haftalarına da uyumlu. Ovulasyon tarihini biliyor musun oradan anlarsın geç döllenme olup olmadığınıÇok şükür kalp atışını duyduktan sonra biraz rahatladım özele gittim ayni gün kürtaj dedi bn randevu almıştım kendi doktoruma onu bekledim adet tarihine göre 8+2 ama kese boyutu 6+4 beta 11674
Kese boyutunu bilmiyorum enson ozele gittiğimde 11 mm dedi ama bugün bilmiyorumKese boyutunu söyleseydi iyidi ona göre onun da haftayla uyumuna bakmış olurduk. Ama kese çok geriden geliyor son adete göre bu biraz sorun olabilir. Hcg hakkında yorum yapamıyorum çünkü hafta hafta hcg değerlerine göre bu değer 6-7-8 haftalarına da uyumlu. Ovulasyon tarihini biliyor musun oradan anlarsın geç döllenme olup olmadığını
Benim 21 mm den 16 ya sonra 11 e düştü umarım yolunda gider her şey bol su ve havuç suyu için stres yapmayın.. Bizede bilgilendirinKese boyutunu bilmiyorum enson ozele gittiğimde 11 mm dedi ama bugün bilmiyorum
Malesef sonrakinde dıs gebelik yasadımBenimde aynı şekilde kürtajım oldu. Sizin sonradan gebelik oluştu mu acaba
Dur bakalım birşey olmaz inşallah sen kötü düşünme sakınKese boyutunu bilmiyorum enson ozele gittiğimde 11 mm dedi ama bugün bilmiyorum
Anladım çok geçmiş olsunMalesef sonrakinde dıs gebelik yasadım
Tşk ederimDur bakalım birşey olmaz inşallah sen kötü düşünme sakın