Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kullansak da çatlıyoruz bacımKizlarr hamilelikte catlak kremi oneriniz varmi birde kacinci ayda basladiniz kullanmaya
Kac haftaliksn cnmSadece hindistan cevizi yağı kullandım ilk haftalarda başladım kullanmaya
Bende baska bi marka duydum adini unuttum biraz pahaliyms ama iyi bi marka3. Ayımda bebek yağı ve e bebeğin çatlak kremine başladım erken biraz ama tedbirimi alayım dedım 4.Ayımdayım bunlara devam ediyorum yanı zaten biter bu ay zaten elimdeki catlak kremi bebek yağını duş sonrası vucuduma catlak kremınıde hergun göbek çevreme sürüyorum 5. Ayda karnımın büyüyeceğini varsayarak o zamanda badgerin çatlak kremi ve bebek yağını kullanmayı düşünüyorum en iyi çatlak kremıne badgerinki diyorlar ama çatlak işi genetikte varmış ne kadar kullansanda krem çatlayabiliyormuşsun ama biz tedbirli olalım yinede
Hahah kiz dur ilk gebeligim korkutma beniNe kullansak da çatlıyoruz bacım![]()
Vazelin mi nasil kullaniyorsun cnm bide bebek yagi markasi fln varmi frk etmiomu3. Hamileliğim 2 sinde de bebek yağı ve vazelin kullandım sadece bundada kullanıyorum çok şükür hiç olmadı
Lierac var bide ama ondansa badgeri içerik olarak en temizi diyorlar bütün karşılastırmalarda onu gordum yanı bagderde 50 ml vazelın formunda bır krem 800 küsür tl oda ucuz degıl ama Yogun kıvamda oldugu için 2 tane hamilelşk bitene kadar yeter diye dusunuyorumBende baska bi marka duydum adini unuttum biraz pahaliyms ama iyi bi marka
Hee lierac onu duymustum sizin dediginizi bende bi aliyim ozaman umarim catlamayiz kizlarLierac var bide ama ondansa badgeri içerik olarak en temizi diyorlar bütün karşılastırmalarda onu gordum yanı bagderde 50 ml vazelın formunda bır krem 800 küsür tl oda ucuz degıl ama Yogun kıvamda oldugu için 2 tane hamilelşk bitene kadar yeter diye dusunuyorum
Benim de ilkHahah kiz dur ilk gebeligim korkutma beni![]()
Doğum yaptım ben 9 ay olduKac haftaliksn cnm
Bildiğin vazelini her akşam sürüyorum bebek yağını da gün içinde evde dalin var ondan kullanıyorum diğerlerinde de onu kullandımVazelin mi nasil kullaniyorsun cnm bide bebek yagi markasi fln varmi frk etmiomu
Lierac kullanıyorum fakat 5. Ayda başladım maalesef çatlaklarım azda olsa oluştu karnım büyüdüğü için mümkünse daha erken başlayın en azından 3. Ayda falanKizlarr hamilelikte catlak kremi oneriniz varmi birde kacinci ayda basladiniz kullanmaya
Nemlendir sen genede onlemimizi alalimBenim de ilkama 20.haftadan itibaren azıcık çatlama oldu bile şuan 24 teyim son haftalarda daha çok çatlak oluyor diyorlar ben de korkuyorum
sürüyorum ama boş demekki
Masallah Allah anali babali buyutsunDoğum yaptım ben 9 ay oldu
17 haftadayim bende baslamayi dusunuyorm ama karnim daha yok zayifim diye belki ben catlamamLierac kullanıyorum fakat 5. Ayda başladım maalesef çatlaklarım azda olsa oluştu karnım büyüdüğü için mümkünse daha erken başlayın en azından 3. Ayda falan
AynenNemlendir sen genede onlemimizi alalimdetayli ultrasona girdinmi cnm