Hanımlar merhaba aranızda yeniyim adete 3 gün var ve kaset test yaptım yaniliyormuyum teste baka baka silik çizgi varmı yorumlarmisiniz teşekkür ederim
Hanımlar merhaba aranızda yeniyim adete 3 gün var ve kaset test yaptım yaniliyormuyum teste baka baka silik çizgi varmı yorumlarmisiniz teşekkür ederim
Buraya resim yükleyince de biraz kalitesi düşüyo o yüzden varsa bile gözükmeyebilir siz bi silik çizgi gördüyseniz yarın ya da 2 gün sonra tekrarlayın daha netleşecektir. İnşallah vardırHanımlar merhaba aranızda yeniyim adete 3 gün var ve kaset test yaptım yaniliyormuyum teste baka baka silik çizgi varmı yorumlarmisiniz teşekkür ederim
Buraya resim yükleyince de biraz kalitesi düşüyo o yüzden varsa bile gözükmeyebilir siz bi silik çizgi gördüyseniz yarın ya da 2 gün sonra tekrarlayın daha netleşecektir. İnşallah var
İkincisinde var gibi duruyo ama resım paylasınca düşüyor kalıteya ins vardır bebiş güzel haberler alırsınızHanımlar merhaba aranızda yeniyim adete 3 gün var ve kaset test yaptım yaniliyormuyum teste baka baka silik çizgi varmı yorumlarmisiniz teşekkür ederim
İkincisinde var gibi duruyo ama resım paylasınca düşüyor kalıteya ins vardır bebiş güzel haberler alırsınız
Allaha zor yok isterse olur Rabbiö gönlünüze gore versin masaAllah kocaman genc kız olmuslar saglıcakla en hayırlı zamanda alın kucagınıza ınsİnşallah canım ya artık test yapmaktan bıktim umutlanmakdan bıktım ikislerim var 18 yaşında tekrar çocuk istiyorum benim durumum zor aslında genede bir umut diyorum sadece sol yumurtaligim var bebek isteyenlerin Allah kucağını boş brakmasin
Amin canım inşallah bı kaç gün geçsin adet olmassam kan vereyim en iyisiAllaha zor yok isterse olur Rabbiö gönlünüze gore versin masaAllah kocaman genc kız olmuslar saglıcakla en hayırlı zamanda alın kucagınıza ıns
Kızlar birşey görebiliyormusunuz adetim normalde yarın olmam lazım
Kızlar birşey görebiliyormusunuz adetim normalde yarın olmam lazım
Gününüz yarınmı normaldeYaklastirinca ince bı cizgi Var gibi inşallah vardir bende aynı durumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?