Hamilelik

mirzazz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2025
11
4
1
43
Hanımlar merhaba aranızda yeniyim adete 3 gün var ve kaset test yaptım yaniliyormuyum teste baka baka silik çizgi varmı yorumlarmisiniz teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_20250827_161001.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20250827_160922.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 54
Hanımlar merhaba aranızda yeniyim adete 3 gün var ve kaset test yaptım yaniliyormuyum teste baka baka silik çizgi varmı yorumlarmisiniz teşekkür ederim

Teşekkür ederim umut işte hayırlısıni versin insallah

Buraya resim yükleyince de biraz kalitesi düşüyo o yüzden varsa bile gözükmeyebilir siz bi silik çizgi gördüyseniz yarın ya da 2 gün sonra tekrarlayın daha netleşecektir. İnşallah vardır

Buraya resim yükleyince de biraz kalitesi düşüyo o yüzden varsa bile gözükmeyebilir siz bi silik çizgi gördüyseniz yarın ya da 2 gün sonra tekrarlayın daha netleşecektir. İnşallah var

Evet resim atınca çizgi netlesmiyo teşekkür ederim inşallah vardir

İkincisinde var gibi duruyo ama resım paylasınca düşüyor kalıteya ins vardır bebiş güzel haberler alırsınız

Kızlar birşey görebiliyormusunuz adetim normalde yarın olmam lazım

Eklentiler

• image.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 21
İnşallah canım ya artık test yapmaktan bıktim umutlanmakdan bıktım ikislerim var 18 yaşında tekrar çocuk istiyorum benim durumum zor aslında genede bir umut diyorum sadece sol yumurtaligim var bebek isteyenlerin Allah kucağını boş brakmasin

Allaha zor yok isterse olur Rabbiö gönlünüze gore versin masaAllah kocaman genc kız olmuslar saglıcakla en hayırlı zamanda alın kucagınıza ıns

Allaha zor yok isterse olur Rabbiö gönlünüze gore versin masaAllah kocaman genc kız olmuslar saglıcakla en hayırlı zamanda alın kucagınıza ıns
Amin canım inşallah bı kaç gün geçsin adet olmassam kan vereyim en iyisi

Yaklastirinca ince bı cizgi Var gibi inşallah vardir bende aynı durumdayim

Benım sol tarafımda hafif yanma gibi bişey başladı

30 da göğüs hassasiyeti oldu günüme 10 gün kala kasık bel ağrısı istahta artış olunca ihtimal olabilir dedim kaset testde gölge şeklinde görünce umutlandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…