- 12 Eylül 2025
- 12
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi Seval12345
Korunmamıza rağmen test sonucu sürekli tek çizgi çıkıyor normal mi 1 aydır evliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamile değilsiniz.Korunmamıza rağmen test sonucu sürekli tek çizgi çıkıyor normal mi 1 aydır evliyim
Olmadığımı biliyorum normal mi acabaTek çizgi negatif,
hamile değilsiniz.
Ney normal mi tek çizgi çıkması mı ?Olmadığımı biliyorum normal mi acaba
Pardon yanlış yazılmış korunmuyoruzzKorunuyoruz demıssın test neden yapıyorsun
Evet gebelik olmasını bekliyordum ama tek çizgi çıktı korunmuyoruzNey normal mi tek çizgi çıkması mı ?
1 aydır evlisiniz normal değil mi sizce ? Bu 1 ay içersinde olsa olsa bir kez yumurtlama dönemi yakalamışssınızdır ondada olmamıştırOlmadığımı biliyorum normal mi acaba
1 aydır evlisiniz normal değil mi sizce ? Bu 1 ay içersinde olsa olsa bir kez yumurtlama dönemi yakalamışssınızdır ondada olmamıştır
Canım 1 aylık evlıymıssın daha . Böyle stres yapma kendıne . Ben 7 aydır korunmuyorum 8 defa regll oldum ama hala gebelık yok . Öyle tek seferde hamılelık olmak zorunda degıl . Çok normal . Sen duzenlı ılıskıye devam et sureklıPardon yanlış yazılmış korunmuyoruzz
Çok teşekkür ederim canım korktum baya bi stres yapmaya başladımCanım 1 aylık evlıymıssın daha . Böyle stres yapma kendıne . Ben 7 aydır korunmuyorum 8 defa regll oldum ama hala gebelık yok . Öyle tek seferde hamılelık olmak zorunda degıl . Çok normal . Sen duzenlı ılıskıye devam et sureklı