Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya karnımın alt kısmına ağrı giriyor ve midem bulanıyor gibi oluyır ama kusamıyorum acaba çok düşündüğümden mi hamilelik belirtisimi bilemedim yeni evliyim4 aylık
Belki de apandisit? Herkeste farklı işler. Çoğunda bulantı sonradan başlamış bende nadir mesela. Kiminde erkenden görünebilir. Size tek bir belirti ile hamilesin diyemez kimse. Testiniz varsa atın
Belki de apandisit? Herkeste farklı işler. Çoğunda bulantı sonradan başlamış bende nadir mesela. Kiminde erkenden görünebilir. Size tek bir belirti ile hamilesin diyemez kimse. Testiniz varsa atın
Selam,kaç günde bir adet oluyorsunuz, adetinizden önceki 14 gün ortalama olarak yumurtlamanın başladığı gündür. Bu günden önce hamilelik beklenmez.(ekstrem bir durum yoksa) Yumurtlama testleri ile hangi gün yumurtladığınızı öğrenebilirsiniz. Sonrasında erken gebelik testi ile öğrenirsiniz yeterli hcg oluşmuşsa. Ama yumurtlama günü önemli. Bana sorarsanız çok bebiş istiyorsanız ya yumurtlama akıntınızdan takip edin ya da test alın. Yok akışa bıraktım derseniz uygulamalarla devam edin.