• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kustepe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2025
11
0
1
20
Ya karnımın alt kısmına ağrı giriyor ve midem bulanıyor gibi oluyır ama kusamıyorum acaba çok düşündüğümden mi hamilelik belirtisimi bilemedim yeni evliyim4 aylık

Belki de apandisit? Herkeste farklı işler. Çoğunda bulantı sonradan başlamış bende nadir mesela. Kiminde erkenden görünebilir. Size tek bir belirti ile hamilesin diyemez kimse. Testiniz varsa atın

Belki de apandisit? Herkeste farklı işler. Çoğunda bulantı sonradan başlamış bende nadir mesela. Kiminde erkenden görünebilir. Size tek bir belirti ile hamilesin diyemez kimse. Testiniz varsa atın
Testim yok bikaç defa yaptım aynı nedenlerden dolayı hep negatif ve üzülüyorum negatif görmekten

Erken gebelik testi yapmayayımı?
Selam,kaç günde bir adet oluyorsunuz, adetinizden önceki 14 gün ortalama olarak yumurtlamanın başladığı gündür. Bu günden önce hamilelik beklenmez.(ekstrem bir durum yoksa) Yumurtlama testleri ile hangi gün yumurtladığınızı öğrenebilirsiniz. Sonrasında erken gebelik testi ile öğrenirsiniz yeterli hcg oluşmuşsa. Ama yumurtlama günü önemli. Bana sorarsanız çok bebiş istiyorsanız ya yumurtlama akıntınızdan takip edin ya da test alın. Yok akışa bıraktım derseniz uygulamalarla devam edin.

Back
X