Hamilelik

isimsizbiri12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2025
6
-2
1
21
Kızlar merhaba 2 ekimde ilişkiye girdikten hemen sonra ella içtim ilk ilişkiyi garantiye aldım aynı gün tekrardan ilişkiye girdigimde 24 saat geçmeden ikinci kez aldım şuan hamile kalmaya hazır hissetmiyorum kendimi ard arda da alınması iyi değil biliyorum mecburiyetten almak zorunda kaldım son âdet tarihim 5 eylüldü şuan 7 gün gecikmem var endişelendim belki elladan dolayı gecikme yaşıyorumdur hafif bi lekelenmem oldu ancak cok azdı sogan suyu maydonoz suyu ve tarlusal kulanıyorum evham yapıyorum biraz yarın test alacagım görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim iyi akşamlar

Keşke ilk elladan sonra karşınızdaki erkek kişisi korunmayı bari bilseydi Bu ilaç öyle bir ilaç ki 6 ay içinde kullanmayın falan diyorlar siz 24 saat içinde 2 ella vallahi maşallah kendinize acımıyorsunuz. Hormonlarınızın içinden geçmişsiniz. Hamilelik olayına gelirsek de korunmasız ilişkide ihtimal her zaman var. Ella yüzde yüz önleme garantisi vermiyor.

Yumurtlama dönemi olmasa bile mi

Hemen attığın ve 2 kere attığın için bir şey olmamıştır gebelik anlamında. Gecikmesi çok normal 1 ay gecikenler oluyor stres yaptıkça daha da gecikir

Yumurtlama dönemi olmasa bile mi
Afedersiniz biraz açık olacak ama içinize mi gerçekleştirdi partneriniz boşalma durumunu, yumurtlama dönemi dışındaki zamanlarda daha düşük de olsa olasılık var. Gecikme elladandır diye düşünüyorum yani umarım…

Merhaba 9 ekimde korunmasız ilişkiye girdim 10 ekim yumurtlama günüm ilişkiden 20 saat sonra ertesi gün hapı ertes72 aldım. İçime boşalmadı ama boşaldıktan sonra korunmasız olarak 4-5 kere daha yaptık. Ayrıca 13 ekimde de ella aldım. Hamile kalır mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…