• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

ruyaaaaaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
61
4
1
23
Ben normalde 20 günde bir afet oluyorum ve adet günümden iki üç gün önce peçeteye lekelenmeler gelmeye başlıyordu ama bu kez gelmedi adetim gecikti bugün gecikmede 3. Günüm dün akşam test yaptım erken gebelik testi fotoğrafı ekliyorum gebelik olabilir mi testi bugün ya da yarın tekrarlamalı mıyım

Eklentiler

• IMG_1285.webp
    IMG_1285.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 62
Hafif bi gölgelik var gibi canım kaçıncı dakikada belirdi bu önemli bir de testin markası önemli. Güvenilir iyi bir testle testini tekrarla bence 🥰

13 Ekim korunmasız ilişki, bat 31 Ekim. İdrar testi pozitif olabilir mi

Eklentiler

• IMG_8431.webp
    IMG_8431.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_8430.webp
    IMG_8430.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 41
13 Ekim korunmasız ilişki, bat 31 Ekim. İdrar testi pozitif olabilir mi
Testin markası nedir artımed ve days doctor ise yalancı pozitif veriyor ben de yaşadım aynısını seni üzmek istemem ama başka bir marka test ile tekrar dene istersen ve daha emin olmak için gecikmeyi beklemelisin

Ben normalde 20 günde bir afet oluyorum ve adet günümden iki üç gün önce peçeteye lekelenmeler gelmeye başlıyordu ama bu kez gelmedi adetim gecikti bugün gecikmede 3. Günüm dün akşam test yaptım erken gebelik testi fotoğrafı ekliyorum gebelik olabilir mi testi bugün ya da yarın tekrarlamalı mıyım
Birşey göremedim canim yarın tekrar test yap

Back
X