• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Cansu4962

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2025
4
2
1
23
Kızlar ben 19 Ekim de evlendim son Adet tarihimin ilk günü de 14 Ekimdi şuan hamileyim her doktora gittiğimde bir iki hafta öncesini baz alarak haftalığı söylüyor mesela şuan 7 haftalık olduğumu söylüyor ama ben daha evleneli o kadar olmadı eşim tereddütte giriyor bana yansıtmasa da . Yani aklımda bir an durdu ben o bir hafta boyunca regldım kimseyle de olmadıysam doktorlar nasıl bu şekilde baz alıyor lütfen bana yardım edin kendimi çok kötü hissediyorum

Kızlar ben 19 Ekim de evlendim son Adet tarihimin ilk günü de 14 Ekimdi şuan hamileyim her doktora gittiğimde bir iki hafta öncesini baz alarak haftalığı söylüyor mesela şuan 7 haftalık olduğumu söylüyor ama ben daha evleneli o kadar olmadı eşim tereddütte giriyor bana yansıtmasa da . Yani aklımda bir an durdu ben o bir hafta boyunca regldım kimseyle de olmadıysam doktorlar nasıl bu şekilde baz alıyor lütfen bana yardım edin kendimi çok kötü hissediyorum
Canım doktor ilk regli gününü hamile kalmışsın gibi baz alıyor. Her doktor böyle yapıyor . Hangi gün hamile kalacağını hesaplayamadıkları için. Yani sen 14 ekimden sonra olduğun ilişkinden hamile kalmışsın. Ama hesaplanırken böyle hesaplanıyor . Ona göre de şu an 7 haftalık oluyorsun doğru

Back
X