Hamilelik

diyala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
180
4
96
Ankara
Merhaba kızlar bende 7 hafta 4 günlük hamileyim. Sizdede oluyormu merak ediyorum bende aşırı bir mide bulantısı var ama kusma değil.Sadece durmadan kesintisiz bir mide bulantısı...Ve 46 kilodan 7 haftada 48'e çıktım...İlerleyen zamanlarda çok kilo almaktan çok korkuyorum...Ayrıca iki adım yürümeye üşeniyorm..bir isteksizlik, bir mutsuzluk, hayattan nerdeyse beklentimi kestim...Sizdede böyle oluyormu....

Cnm öncelikle hamileliğin hayırlı olsun...İlk 3 ay bende de çok fazla uyku hali ve uyuşukluk vardı.Akşam yemeğinden sonra gözüm yatakta olurdu...Mide bulantım fazla olmadı çok şükür ama sana limon tavsiye edebilirim...Limonu dilimle ve tuzlayıp ye:34:
Kilo konusuna gelince evt özellikle son aylarda istemeden alıyorsun ilk aylarda biraz dikkatli olmak lazım ki sonuna geldiğimizde keşke demeyelim.Ama herşeye rağmen bunları kafana takma ve hamileliğinin tadını çıkar:49::49:

Bende olmustu. 6. haftadan 13. haftaya kadar midem bulandi ama kusmadim. Sadece belli seyleri yiyebildim. Bana naneli sakiz, portakal-mandalina iyi gelmisti. Cok kilo almamistim 1 kilo falan. Kiloyu cok dert etme. Ama yuruyus yap. Hormonlardan depresif olabiliyor insan. Iki gunde bir 30 dk yurursen hem icin acilir hem kilo alimin yavaslar. Hayirli olsun.

hamileligimin ilk üç ayı karabasan gibi geçmişti mide bulantısı,isteksizlik mutsuzluk sürekli uyuma istemek..ama sonra geçio şimdi sabırla kızımın gelecegi günleri sayıyorum :49:

gayet normal canım.ilk aylarda artan progesteron hormonu uyku hali yapıyor.hemde çok.birazcık sabret.kiloya gelincede başlarda hamileyim herşeyi yiyeyim psikolojisi oluyor ama unutmaki 6 aydan önce ebebğe kilo gitmiyor.Yani hepsi senin.bol su içmeye çalış.

insallah canım ya....Bulantı ve tiksinmem umarım cabuk gecer. Parfümden, diş macunundan, kremlerden aklına ne gelirse hapsinden iğreniyorum

Back
X