lovesmile Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2012 146 2 0 - Yurtdışı 15 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lovesmile #1 Sevgili KK anneleri hamile oldugunuzu esinize nasil soylediniz ve esinizin tepkisi ne oldu? Merakla cevaplarinizi bekliyorum :)))
Sevgili KK anneleri hamile oldugunuzu esinize nasil soylediniz ve esinizin tepkisi ne oldu? Merakla cevaplarinizi bekliyorum :)))
R rehbermelek60 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Haziran 2012 320 4 26 Kayseri 15 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lovesmile #2 biz sonucu beraber öğrendik şaşkınlık ve sevinç oldu.ama eşim eve gelince şükür namazı kıldı bu güzeldi
biz sonucu beraber öğrendik şaşkınlık ve sevinç oldu.ama eşim eve gelince şükür namazı kıldı bu güzeldi
A _alya hoşgeldin dünyama.. Kayıtlı Üye 23 Ocak 2011 2.397 23 158 Bursa 15 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lovesmile #3 testte silik çıkınca eşimi arayıp test istedim,çok heyecanlandı silik çıtı deyince koşa koşa eve geldi , böylece öğrenmiş oldu pek romantik değil evet
testte silik çıkınca eşimi arayıp test istedim,çok heyecanlandı silik çıtı deyince koşa koşa eve geldi , böylece öğrenmiş oldu pek romantik değil evet
lovesmile Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2012 146 2 0 - Yurtdışı 16 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lovesmile #4 cok romantik olmasada sizinkiside cok heyecanli olmus cnm :)
H havvam87 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2012 229 1 66 İstanbul 16 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lovesmile #5 biz beraber kan vermeye gittik,kız sonucu söyledi hayırlı olsun dedi.benim aşkımın sorusu şu: aaaa şeyy öyle mi,cinsiyeti neymişşş:):)
biz beraber kan vermeye gittik,kız sonucu söyledi hayırlı olsun dedi.benim aşkımın sorusu şu: aaaa şeyy öyle mi,cinsiyeti neymişşş:):)
lovesmile Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2012 146 2 0 - Yurtdışı 16 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lovesmile #6 havvam87 .!.: biz beraber kan vermeye gittik,kız sonucu söyledi hayırlı olsun dedi.benim aşkımın sorusu şu: aaaa şeyy öyle mi,cinsiyeti neymişşş:):) Genişletmek için tıkla... ayy nekadar guzel darisi butun cocuk isteyen evlilerin basina insallah :)
havvam87 .!.: biz beraber kan vermeye gittik,kız sonucu söyledi hayırlı olsun dedi.benim aşkımın sorusu şu: aaaa şeyy öyle mi,cinsiyeti neymişşş:):) Genişletmek için tıkla... ayy nekadar guzel darisi butun cocuk isteyen evlilerin basina insallah :)