hamilelik

DUYGU07

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
16
0
16
Antalya
merhaba bu siteye yeni üye oldum...sanırım içimdeki sıkıntıyı derdi burdan paylaşırsam cevaplarınız beni rahatlatacaktır... ben 8 aylık evliyim ve 2 aydır çocuk olması için uğraşıyoruz ama iki ayda bana hüsran getirdi... kendi kendime acaba bi sorunmu var diye düşünüyorum daha çok erken belki ama elimde olmadan dert ediyorum..aklıma takılan benle aynı zamanda evlenen arkadaşlarım hemen hamile kaldı ben kalamıosam kesin sorun vardır konusu..lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınz çok çok istiyorum hayatıma renk neşe mutluluk getirecek bu bebeği..acaba çok mu erken üzülmee başladım..lütfen cevap verin çok sevinirim yardımcı olursanız hem yaşım hem de deneyimsiz oluşum itibariyle yardım ve cevaplarınızı bekliyorum..şimdiden teşekkürler..

Canim bence daha erken diye düşünüyorum
Hic muayene oldunmu bence esinle
Birlikte git kontrol olun doktorun
Sizi yonlendirmesiyle gebe kslabilirsin
Bu arada Yasin kac? Henüz 8 aylık evlisin
Uzulme olur daha önce nasıl korundunuz?
Bu da bi etken hap kullandıysan biraz
Gecikrbilir

24 YAŞINDAYIM...hap kullanmadım hiç o yüzden endişeliyim hap kullanmış olsam belki uzun sürer çocuk olması ama kullanmadım..ama yine de kafama takılıo. bu da 2. deneme doktora gitmedik çok erkendir diye...yumurtlama dönemini kaçırıyoruz desem etrafımda o kadar insan varki tek seferde hamile kalan...ayrıce geçen ay 30. günde bu ay 27. günde adet olsum hesaplayamıyorumda zaten yumurtlama dönemini..27 30 arası değişiyor..bilemiyorum yani sadece üzülüyorum:I

bencede endişelenmen henüz çok erken çevremde korunmadan 1 yol denedikten sonra hamile kalan tek yumurtasıya bile bi komşumuz hamile kaldı nasip kısmet yani sen endişelenme doktora git kan değerlerine hormon değerlerine baksınlar eşinde vermesi gereken tahlilleri versin doktor sizi yönlendirecektir :1:

Sen bizim gibi olsan, kafayı yerdin herhalde :) Biz yıllardır uğraşıyoruz, hatta 10 küsür yıldır uğraşanlar var. Bu işler biraz sabır işi, sabretmek gerek. Yumurtlama günlerini takip et, piyasada satılan ovulasyon testlerini kullan, endişe etmek için çok erken..

merhaba bu siteye yeni üye oldum...sanırım içimdeki sıkıntıyı derdi burdan paylaşırsam cevaplarınız beni rahatlatacaktır... ben 8 aylık evliyim ve 2 aydır çocuk olması için uğraşıyoruz ama iki ayda bana hüsran getirdi... kendi kendime acaba bi sorunmu var diye düşünüyorum daha çok erken belki ama elimde olmadan dert ediyorum..aklıma takılan benle aynı zamanda evlenen arkadaşlarım hemen hamile kaldı ben kalamıosam kesin sorun vardır konusu..lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınz çok çok istiyorum hayatıma renk neşe mutluluk getirecek bu bebeği..acaba çok mu erken üzülmee başladım..lütfen cevap verin çok sevinirim yardımcı olursanız hem yaşım hem de deneyimsiz oluşum itibariyle yardım ve cevaplarınızı bekliyorum..şimdiden teşekkürler..

inşallah en kısa zamanda hayalinize kavuşursunuz
ama benim yerimde olsanız napardınız ?? yaa 2 ay ne ki ?
ben 7 yıllık evliyim bu 7 yılın içine ne umutlar ne hayaller vede ne tedaviler sığdırdım ne kadar gözyaşı akıttım bir bilsen .......
ama işte herşey her işin başı sonu nasip

cnm bende senin gibiyim daha 10 ay olmadı evleneli.ama ben hiç korunmadım.ve üçüncü ay dr a gittim.normal dedi.devam çalışmalara dedi.sonra üç daha geçti ve tedavilere başladık.klomen kullandım bu ay üçüncü ay ve çatlatma iğnesi vuruldum ama prolaktin hormonum çıkmış drum strestendir dedi ama ilaçda başladı....ben sana tecrübeme dayanarak mutlaka kontrole git derim..için rahatlar bişe yoksa varsada tedbirini alırsın

Hepinize teşekkür ederim teker teker..allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...kimseyi bebeksiz, çocuksuz kalmakla sınamasın rabbim..dediğim gibi hm çok bilgili olmayışım hemde yaşım gereği hemen endişeleniyorum..ama sizlerin deneyimlerini okudukça öğreniyorum bir çok şey..sanırım herkesin hemen oluyor benim olmuyor düşüncesi de biraz psikolojik..gerçekten çok çok sağolun teşekkürler...

Back
X