hamilelik

zynp26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
38
10
38
Diyarbakır
Arkadaslar 8 gun oldu adetim geceli bugun doktora gittim kan tahlilinde gebelik saptanmadi ama belirtileri de var :-( sizce hamile olabilir miyim kan degerleri degisebilir mi ?

Aynı durum inş vardır çok duyuyorum kanda negatif sonra belli olan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Peki doktor adet gormem icin ilac verdi ne yapcam simdi ben kullanmiyim diyorum ama kararsizim

O doktorlar hemen söktürücü yazsinlar zaten benim de 9 gun gecti iki gun once idrar teati yaptim negatif hamile oldugumu sanmiyorum hicbi belirtim yok ama bi umut iste adetlerimde duzensiz ne zaman yumurtluyorum bilmiyorum su soğan kurunu uygulicam cok faydasi varmis

Peki doktor adet gormem icin ilac verdi ne yapcam simdi ben kullanmiyim diyorum ama kararsizim

Hem sekiz gun gecmis daha cok erken bnm bi sefer bir ay gecmisti oyle gittim doktora tahlil yapti bi sorun yok dedi yeni evlendim bnm ondn sanirim yanlizim stres yapiyorum etkiledi evlenmeden once hwp duzenli oluyordum bnce kullanma biraz dahq gecsin

Bende oyle dusunuyorum canim zaten o doktoru da hic begenmedim bagirip cagiran tiplerden :-) o degilde hamile kalirsam bunun uzerine bi mucize olur herhalde <3

Back
X