hamilelik

Terzi1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
2
0
1
38
eşimle 5 aydır evliyiz.

vajinusmus problemini yaşıyorum.
dün vajinamın üstüne boşaldı.

bu şekilde nasıl hamile kalınıyor?

yardımlarınız için teşekkürler

eşimle 5 aydır evliyiz.

vajinusmus problemini yaşıyorum.
dün vajinamın üstüne boşaldı.

bu şekilde nasıl hamile kalınıyor?

yardımlarınız için teşekkürler

selam arkadaşım..ben de vajinismustum bu derdi yaşayan herkese yardım etmeyi bir borç biliyorum...ben yendim...sen de yapabilirsin Allahın izniyle ..313 ayetel kürsi eşinle birlikte tek bi gecede oku ve ilişki dene ...ben okuduğum günden bi kaç gün sonra iyileştim hem de 8 yıl vajinismustummm ne 5 ay ne 5 sene....tam 8 sene...... başka bi gün de 1000 ya LATİF C.C VE ARDINDAN 100 SALATI FATİH OKU...ALLAHIN İZNİYLE İYİLEŞECEKSİN.....BİR DE kesinlikle senin üstte olduğun pozisyonda ve afedersin hani böyle büyük tuvaletini yaprken nasıl ıkınıyosan öyle ıkın....ıkınınca vajina dışa doğru kendini salıyo ve p...girişi kolaylaşıyo....

selam arkadaşım..ben de vajinismustum bu derdi yaşayan herkese yardım etmeyi bir borç biliyorum...ben yendim...sen de yapabilirsin Allahın izniyle ..313 ayetel kürsi eşinle birlikte tek bi gecede oku ve ilişki dene ...ben okuduğum günden bi kaç gün sonra iyileştim hem de 8 yıl vajinismustummm ne 5 ay ne 5 sene....tam 8 sene...... başka bi gün de 1000 ya LATİF C.C VE ARDINDAN 100 SALATI FATİH OKU...ALLAHIN İZNİYLE İYİLEŞECEKSİN.....BİR DE kesinlikle senin üstte olduğun pozisyonda ve afedersin hani böyle büyük tuvaletini yaprken nasıl ıkınıyosan öyle ıkın....ıkınınca vajina dışa doğru kendini salıyo ve p...girişi kolaylaşıyo....
Ar

Merhaba bnde bu illeti sonunda 3 yılın sonunda yendim emin ol öyle dayanılmaz acılar çekmiyosun bende bilenlere bişiy danışmak istiyorum bu illeti yendiğim gün ovulasyon testi yaptırdım ve yumurtlama günümdü o gün eşimle ilk dega birlikte olduk eşim boşalmadı ama hemez kalktım kan geldi sonra tekrar yaptık ve içime boşaldı kalçamın altına yastık koyup 2 saat bekledim 3 gün oldu sizce hamile kakmışmıyımdır adet öncesi nasıl anlarım ha bide içime boşaldıktan sonra ertedi sabah kan geldi pembe bi şekinde az bişiy lütfen cvp verin çok sabırsuzım

Evet arkadaşlar bende evliligimin ilk 4 ayı bu illetle uğraştım çok can sıkıcı bi durumdu telkin yöntemi ve egzersizlerle atlatabildim tam birleşme olmadan hamile kalanlarda olabiliyor tabi düşük ihtimal olsa da oluyor Sperm yumurtaliklara ulaşabiliyor canlı bir hücre olduğu için ileri doğru hareket ediyor bu şekilde de yumurtaliklara ulaşıp yumurtayı dolleyebilirse hamilelik gerçekleşiyor inşallah sorunu en kisa zamanda cozersiniz Allah yardımcınız olsun

Merhaba bnde bu illeti sonunda 3 yılın sonunda yendim emin ol öyle dayanılmaz acılar çekmiyosun bende bilenlere bişiy danışmak istiyorum bu illeti yendiğim gün ovulasyon testi yaptırdım ve yumurtlama günümdü o gün eşimle ilk dega birlikte olduk eşim boşalmadı ama hemez kalktım kan geldi sonra tekrar yaptık ve içime boşaldı kalçamın altına yastık koyup 2 saat bekledim 3 gün oldu sizce hamile kakmışmıyımdır adet öncesi nasıl anlarım ha bide içime boşaldıktan sonra ertedi sabah kan geldi pembe bi şekinde az bişiy lütfen cvp verin çok sabırsuzım
Belli ki bebek istiyorsun inşallah hamilesindir sonradan gelen pembe kan zarla ilgili bi kanama da olabilir sonradan da az miktarda gelenleri duymuştum ben hamile kaldigimi adetten bir kaç gün önce göğüste çok fazla hassasiyet olduğunu farkedince anladım normalde öyle olmuyordu bide hissediyorsun diyorlar ben öyle kesin hamileyim diye hissetmedim de gebelik testi aldığımda acele etmeden ve sonucu negatif göreceğim i hiç düşünmeden çok rahat.bir şekilde yaptım önceki aylarda çok acele ediyordum testi aldığım gibi yapıyordum ve negatif çıkacak diye çok korkuyordum

Belli ki bebek istiyorsun inşallah hamilesindir sonradan gelen pembe kan zarla ilgili bi kanama da olabilir sonradan da az miktarda gelenleri duymuştum ben hamile kaldigimi adetten bir kaç gün önce göğüste çok fazla hassasiyet olduğunu farkedince anladım normalde öyle olmuyordu bide hissediyorsun diyorlar ben öyle kesin hamileyim diye hissetmedim de gebelik testi aldığımda acele etmeden ve sonucu negatif göreceğim i hiç düşünmeden çok rahat.bir şekilde yaptım önceki aylarda çok acele ediyordum testi aldığım gibi yapıyordum ve negatif çıkacak diye çok korkuyordum
Cvp verdiğin için çok teşekkür ederim bn vajinimustum 3 yıl boyunca evlrndiğimden beri çocuk istiyorum böyle bişiyin başıma geleceğini hiç düşünmemiştim aslında 1 hafta önce esimin annesi bana aynen şöyle söyledi 3 yıldır çocuk yapmadınız bak diğer gelinim hamile babaanne oluyorum ben dedi 1 ay önce evlendirdiği oğlunun çocuğu olacaktı yıkıldım böyle bi acı hiç yaşamadım gururum kırıldı bilseydi yapamadığımızı kim bilir neler diycekti o gün işte her şerde bi hayır vardırya o günkü üzüntümle eşimle birlikte oldum sans ya bu yumurtlama günümdü test yapmıştın o gün şimdi bilmiyorum belki psikolojik belki gerçek 1 hafta oldu bn kendimi hamile gibi hissediyorum kasıklarımda ağrı var ne üşüttün nede kistim var aslında hiç ağrım yoktu eskiden sanki adet olucdm gibi oluyorum sonra geçiyo bilmiyorum arkadaşım allahım isteyen herkese versin inş banada verir dünyalar bnm olur o zamn işte :(

Cvp verdiğin için çok teşekkür ederim bn vajinimustum 3 yıl boyunca evlrndiğimden beri çocuk istiyorum böyle bişiyin başıma geleceğini hiç düşünmemiştim aslında 1 hafta önce esimin annesi bana aynen şöyle söyledi 3 yıldır çocuk yapmadınız bak diğer gelinim hamile babaanne oluyorum ben dedi 1 ay önce evlendirdiği oğlunun çocuğu olacaktı yıkıldım böyle bi acı hiç yaşamadım gururum kırıldı bilseydi yapamadığımızı kim bilir neler diycekti o gün işte her şerde bi hayır vardırya o günkü üzüntümle eşimle birlikte oldum sans ya bu yumurtlama günümdü test yapmıştın o gün şimdi bilmiyorum belki psikolojik belki gerçek 1 hafta oldu bn kendimi hamile gibi hissediyorum kasıklarımda ağrı var ne üşüttün nede kistim var aslında hiç ağrım yoktu eskiden sanki adet olucdm gibi oluyorum sonra geçiyo bilmiyorum arkadaşım allahım isteyen herkese versin inş banada verir dünyalar bnm olur o zamn işte :KK43:
canım benim ya inşallah hamilesindir nasıl bir şey olduğunu biliyorum benim eşimin annesi falanda çok istiyordu torun onlara karşı biz daha düşünmüyoruz istemiyoruz diye yalan söylemekten bikmistim napsin onlarda kötü niyetli soylemiyorlar hani böyle bir sorun yaşadığını bilmedikleri için siz istemiyorsunuz sanıp heveslendirmeye çalışıyorlar maalesef etraftanda uzak yakın fark etmez herkes birbirinin yatak odasına karismayi bir görev biliyor hayirlisiyla hersey yolunda gider bebeginde olur en önemli aşamayı gecmissin geriside sorunsuz gelir inşallah

arkadaşlar ben bir aylık evliyim ve bahsettiğiniz konu hakkında hiç bilgim yok nasıl bir rahatsızlık ve neden ileri geliyor? Şu an bebek düşünmüyoruz ama kendimi hazırlamak istiyorum

Back
X