Hamilelik ?

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.997
5.209
398
Merhaba
1 Hafta önce yumurtlama gününde eşimle birlikte oldum bugun test yaptırdım ama negatif yazıyordu değerlendirme yazan yerde de sayı yoktu ve ordada negatif yazıyordu..
Sizce çokmu erken olmuş yoksa hamile olsam çıkarmıyor? Bu arada reglime 7 gün var

Bencede çok erken en azından adet döneminizin geçmesini bekleyin

daha cok erken
adetın 1 gun gecsın sabret :)

Bende bilmediğim için adetten tarihinden önce test yapmıştım çıkmadı ama geçtikten sonra yaptım çıktı bekleyin

Ama hak veriyorum konu sahibine ben de en fazla adet günüme kadar bekleyebilmistim o gün yaptım testi
bende oglumda birkacgun once test yapmistim:)) beklemek coook zor
tekrar istiyorum insallah bu ay olur

**konu sahibi bence adet gunune kadar unutmaya calis bu konuyu yok cok stres olursun

Bende adetime 4 gün varken yaptım çıkmadı adetimi 5 gün gecince tekrar yaptım cok cok silik bir çizgi çıktı hani dikkatli bakınca gözüküyodu kan testi yaptım ve cok yeni bi gebelikmis yani hamileyim

Merhabalar bişey sormak istiyorum, benim adetim normalde 28 de bir oluyordu ama 3 ay 25 günde bir oldum şimdi 25 güne bakarak bugün adet olmam lazım 28 güne bakarak 2 günüm var test yaptım 5 dakika beklemedim yerinden oynattm ama kırmızı bişey milim milim ilerledi ben bişey anlamadm bi öneriniz var mııı

Merhaba yeni üye oldum ve sizin yardımınıza ihtiyacım var.
Az önce acilden geldim. Sol kasığım 2 hafta boyunca ağrıyordu. Gebelik belirtileri diye düşündüm. Kan ve idrar tahlili verdim. Bir de Beta HCG tahlili verdim. 12.96 değer çıktı. Doktor ise gebe olabilirsin yada olmaya da bilirsin dedi :KK57: Kafam karıştı. Sizce değere göre hamile miyim ? Lütfen bilgilerinizi benimle de paylaşır mısınız...
:KK61:

Benimde adetime 2 gün var ama günler hatta saatler geçmiyo kan tahlili yaptirmadim idrarlar hep negatif çıktı ama sanırım bende çok acele ettim :) normalde adete bi gün kala belirtilerim olur du ama şimdi goguslerim sis ve kasiklarim çok ağrıyor umarım psikolojik değildir ve hamileyimdir dua edin kızlar :) allah isteyen herkese nasip etsin

Arkadaslar lutfen bana yardim edin.. 2 kere muayeneye gittim.. 4+4 haftalik hamileyim. Doktor asagida azicik bir kanamads düşük olur dedi. Pskolojim bozuldu.. :KK61:

Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katildim inş hepinizde beklediğiniz hayırlı haberlerin sonucuna yakın zamanda kavusursunuz benimde sizin fikrinize ihtiyacım olduğu bir durumun içindeyim yardımcı olursanız sevinirim.6 aylık evliyim son iki haftaya kadar korunuyorduk iki yada uç hafta önce korunmayı biraktin ve bu ayın 22 sinde adet olmam gerekirken olmadım hala adet degilim dün idrar testi yaptım negatif akşam kan tahlili yaptırdık negatif çıktı ve dünden beri berbat bi griple ugrasiyorum sorun sizce nedir bu kadar gecikmeye neden olumsuz sonuç
:KK43:

Grip icin İlaç kullanamiyorum her ihtimale karsin sağlıkçı bir arkadaşım gribin etkileyeceğini söyledi ama nedense ikna olamiyorum. Hiç bir adet belirtisi yok arada bir bel ağrısı yaşıyorum halsizim bir haftadır uykum geliyordu bu kadar

Back
X