Hamilelik

Kizlar idrar testlerinin yanlis cikma olasiligi varmi ? Dun test yaptim yarin adet tarihin foto atiyorum bakarmisiniz

Eklentiler

• IMG-20160503-WA0022.webp
    IMG-20160503-WA0022.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2016-05-04-09-01-01.webp
    Screenshot_2016-05-04-09-01-01.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 46
Ya Allah rızası için bişey diyin bana ben düşük yapiyorum ama öyle bir ağrım varki sabaha kadar sürüyor ve dayanamıyorum çok kötüyüm doktor bir hafta sonra görüşelim dedi.ama ben dayanamıyorum çok canım yanıyor sabaha kadr ağlıyorum canımın açısından. .. benim gibi olan varsa yazsın nolur ya nolursunuz.

Ya Allah rızası için bişey diyin bana ben düşük yapiyorum ama öyle bir ağrım varki sabaha kadar sürüyor ve dayanamıyorum çok kötüyüm doktor bir hafta sonra görüşelim dedi.ama ben dayanamıyorum çok canım yanıyor sabaha kadr ağlıyorum canımın açısından. .. benim gibi olan varsa yazsın nolur ya nolursunuz.
Acile mi gitsen acaba...

Benim bulantılar iki haftadır yok oldu gibi. bulantı döneminde kilo kaybettim. bulantı geçince çok hızlı kilo aldım. Bakalım nasıl gidecek. Diğer hamileliklerime hiç benzemiyor. Bu da ayrı bir tecrübe....

bende 55 kilo ile hamile kaldım her ay 1 kilo verdim şimdi 52yim 5.aya girdik işte henüz almadım..tatlıdan tiksindimm şimdilik bende de heerhangi bi sıkıntı yok çok şükürr..bu arada cinsiyetimiz belli oldu..KIZIMIZ geliyor hayırlısı ile :anne:

merhaba ben ekim sonu olarak bekliyorum kızımı normal doğum mu yoksa sezeryan mı düşünüyorsunuz?
artık oturup kalkmak bile cok zor oluyor az kaldı :) sonuna yaklastık bayanlar :)

Back
X