Hamilelik

Kalbim96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
4
1
1
31
Merhaba. . Ya dun gogus agrilarim basladi. Hala da var. Ve bas donmesi yasiyorum. Dun hastaneye gidip hcg testi yaptirdim ve negatif cikti. Esimle en son 3 gun once birlikte olmustuk. Ve dun adet olur gbi kanama gbi bir sey oldu ama bildiginiz.kahverengi. yanj tutunma kanamasi olup bebek daha yeni rahime tutunuyor olabilir mi. Bir doktor.arkadasm var ona sordu. Tutunma kanamasi olabilir dedi. Kana da benzemiyor zaten cok degisik bir sey. Yaklasik 20 gundur de adet gormuyorum zaten. Acaba halen hamile olma riskim var mi ?

Aynisini yasiyorum hemen hemen 3 gundur adetim geciyor beyaz akintim 2 gun onve kahvemsi oldu iki gun surdu ve ben adet olucam sandim ama dun akintim sariya dondu ve goguslerim dolgunlasti ve uclari cok hassas ve cıkık sabah idrarda baktırdım negatif bekliyecegiz mecbur belki daha yeni o yuzden cikmiyor

Aynisini yasiyorum hemen hemen 3 gundur adetim geciyor beyaz akintim 2 gun onve kahvemsi oldu iki gun surdu ve ben adet olucam sandim ama dun akintim sariya dondu ve goguslerim dolgunlasti ve uclari cok hassas ve cıkık sabah idrarda baktırdım negatif bekliyecegiz mecbur belki daha yeni o yuzden cikmiyor

Evet. Ben smdi bi doktor arkadasimla konustum. Kan testinin bile kesin sonuc vermesi icin en az iki haftalık olması gerekiyor dedi. Bende bir hafta daha bekleyip tekrar yaptiricam hcg kan testini

Evet. Ben smdi bi doktor arkadasimla konustum. Kan testinin bile kesin sonuc vermesi icin en az iki haftalık olması gerekiyor dedi. Bende bir hafta daha bekleyip tekrar yaptiricam hcg kan testini
Bende birkac gun beklicem olmadı dr a giderim hakkimizda hayirlisi

4 aydir 2. Çocuğumuz olsun istiyoruz ama her teste negatif sonuç oluyor adetime 6 gün var ama akıntım coqaldi kokulu gelmeye basladi basm dönüyor migdem bulanıyor göğüslerim cok hassas acaba bu ay hamile kalmis olabilirmiyim

Merhaba. . Ya dun gogus agrilarim basladi. Hala da var. Ve bas donmesi yasiyorum. Dun hastaneye gidip hcg testi yaptirdim ve negatif cikti. Esimle en son 3 gun once birlikte olmustuk. Ve dun adet olur gbi kanama gbi bir sey oldu ama bildiginiz.kahverengi. yanj tutunma kanamasi olup bebek daha yeni rahime tutunuyor olabilir mi. Bir doktor.arkadasm var ona sordu. Tutunma kanamasi olabilir dedi. Kana da benzemiyor zaten cok degisik bir sey. Yaklasik 20 gundur de adet gormuyorum zaten. Acaba halen hamile olma riskim var mi ?

Yerleşme kanaması olabilir bir hafta sonra tekrar test yaptırın bence garantili olsun bende 12 gün geciktim 3 kez kan testi yaptırdım negatif maalesef hala bekliyorum yarın başka doktora gidicem kasıklarımda batmalar var şişkinlik baş dönmesi yaşıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin

DUA EDIN ALLAH RIZASI ICIN 3 .DE KAYBEDERSEM KAHROLURUM
Kalbini bozma canım. Dünyada yiyecek ekmeği varsa mutlaka gelir. İnşallah olumlu sonuçlanır. Kucana alırsın en hayırlı şekilde. Kayıplarından falan da söz et doktora. Bazı dr lar umursamaz oluyor sormuyor çünkü.

Buncok degisik birsey bendede oldu dun iliskiden sonra boyle küçük mercimek tanesi kadar kanli ve onun esliginde birsey bende bilmiyorum ne. Korktum ne oluyo diye :)
Bakalim bende gecrn ay 24 dunde dusuk yaptim. Ve simdi yine hamile kalirsam cok sevinecegim. Benimde midemde bulanti ve bas donmesi oluyor ama bu belirtiler icin cok erken gibi geldi bana. Gecen ay hamile kaldigimdada daha ogrendigimizde 3 4 haftalikti ama mide bulantiso ve ara ara bas donmesi vardi. Ayni belirtileri yasiyorum suan heyecanla bekliyorum. Ama korkuyorumda yine kimyasal gebelik olursa diye.
Eger sizde istiyorsaniz ALLAH nasip etsin hayırlısı ile insaALLAH

KIZLAR BEN DUN KAN TESTI YAPTIRDIM HERSEY POZITIF DOKTOR 4 VEYA 5 HAFTALIK DEDI AMA NE KANAMA GELDI NEDE LEKE
Gelmesi sart degi sanirim. Bende gecen ay hamile kaldigimda bendede hic birsey gelmedi. Herkezden arkadaslarimdanda hep yerlesme kanamasi duydum. Bende hic olmadigi icin ben hamile olduguma ihtimal vermiyordum ama hamileymissim.

Hayirlisi olsun.

benim adetimede 2 hafta var ama göğüs uçlarım cok hasaslastı ve sızlıyorum hıc boyle olmazdı 7 aydır korunmuyoruz acaba bebek olabılırmı ve bu sıralar sarı sarı akıntımda coğaldı??

benim adetimede 2 hafta var ama göğüs uçlarım cok hasaslastı ve sızlıyorum hıc boyle olmazdı 7 aydır korunmuyoruz acaba bebek olabılırmı ve bu sıralar sarı sarı akıntımda coğaldı??
Yumurtlama donemindesindir cnm değerlendir bugunleei

Merhabalar 1 yıllık evliyim en son adet tarihime 2 gün kala birlikte olduk hasta olucam diye korunmadık fakat hasta olmadım bugün 10 gün oldu sanki hasta olucakmışım gibi belimde ve kasıklarımda bi ağrı söz konusu hatta özellikle sağ kasığımda batma oluyor acaba hamilemiyim lütfen biligilerinizi paylaşırmısınız

Back
X