Merhabalar ben de hamile kalmak istiyorum 7 aylik evliyiz ve hic korunmadik adet gunum 8 mayis ben ondan once test yaptim dogal olarak negatif cikti ama belim cok agriyor karnim sanki icerden buyumus gibi pantolon dar geliyor otururken sıkıstiriyor gozlerim bulanik goruyor ve halsizlik var size hamilemiyim kan testi yaptirmali miyim?
Merhabalar ben de hamile kalmak istiyorum 7 aylik evliyiz ve hic korunmadik adet gunum 8 mayis ben ondan once test yaptim dogal olarak negatif cikti ama belim cok agriyor karnim sanki icerden buyumus gibi pantolon dar geliyor otururken sıkıstiriyor gozlerim bulanik goruyor ve halsizlik var size hamilemiyim kan testi yaptirmali miyim?
Canım,eğer yoksa senin test yaptırıp yaptırmaman olmadığı gerçeğini değiştirmez.Sen kanını ver,varsa öğrenmiş olursun.Yoksa da bu durumunun sebebini öğrenirsin.
Slm kızlar Bnde araniza yeni katıldım bi buck senede ewlym ve pko var Bnde şimdi ye kadar gebelik söz konusu olmadı hiç korunmadım .. ama olmadı tahlilerde normal hormon bozukluğu yok . Şimdi ise Cyclo progynova die düzenleyici kullanıyorum. Tahmini adetme 8 gün var karnım kasiklarim bacaklarım Ck ağrıyı ilaçtan mi yoksa gebelik olustuda onun etkisi mi bilmiyorum ama Ck istiyorum hayırlısı yinede kbyin uzun oldu brz