Hamilelik

Emilikya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
21
10
88
Emziren anneler yardımcı olabilir mi süt arttıran yiyecek icecekler ?

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar ,
Fikirlerinize ihtiyacım var.
Pko hastasıyım , bir kere dış gebelik geçirdim. Düzenli adet mi o da bende bulunmaz :) Ama bu sefer o da abarttı bende nasıl mı en son hastalığımdan 27 gün geçti . Bugün yarın olurum diye bekledim ama yok. İki gün önce eczanede satılan gebelik testlerinden aldım . Sonuç negatif. Aşırı yemek isteği var. Uyku hali hiç bitmiyor. Bir bardak su içeyim hemen lavoba da buluyorum kendimi . Hormonlarım halay çekiyor olmalı ki aşırı sinirliyim , yada bir anda çok duygusal . Kendimi kuruyorda olabilirim bu belirtiler ile .. Bu tarz bir durum yaşayıp hamile olan var mı acaba. Kan tahlili yaptırmalı mıyım , yoksa direk dr da mı alayım soluğu , kafam bir milyon :(

Merhaba Arkadaşlar ,
Fikirlerinize ihtiyacım var.
Pko hastasıyım , bir kere dış gebelik geçirdim. Düzenli adet mi o da bende bulunmaz :) Ama bu sefer o da abarttı bende nasıl mı en son hastalığımdan 27 gün geçti . Bugün yarın olurum diye bekledim ama yok. İki gün önce eczanede satılan gebelik testlerinden aldım . Sonuç negatif. Aşırı yemek isteği var. Uyku hali hiç bitmiyor. Bir bardak su içeyim hemen lavoba da buluyorum kendimi . Hormonlarım halay çekiyor olmalı ki aşırı sinirliyim , yada bir anda çok duygusal . Kendimi kuruyorda olabilirim bu belirtiler ile .. Bu tarz bir durum yaşayıp hamile olan var mı acaba. Kan tahlili yaptırmalı mıyım , yoksa direk dr da mı alayım soluğu , kafam bir milyon :KK43:
Merhaba ben de bu belirtileri yaşadım, kan tahlili yaptırın.

Üzülmeyin, inşallah Rabbim en hayırlı zamanda size hayırlı bir evlat nasip eder. Demek ki sizin için doğru zaman değilmiş henüz

Evet herşey Allah tan. İnşallah . Güzel dualarınız için ayrıca teşekkür ederim. CümleMuhammedinÜmmetine isteyen herkese doğru zamanda nasip etsin inşallah.
Birşey merak ediyorum. Sizin kan tahlilinde mi çıktı yoksa doktor muaynesinde mi ?

Evet herşey Allah tan. İnşallah . Güzel dualarınız için ayrıca teşekkür ederim. CümleMuhammedinÜmmetine isteyen herkese doğru zamanda nasip etsin inşallah.
Birşey merak ediyorum. Sizin kan tahlilinde mi çıktı yoksa doktor muaynesinde mi ?
Amin insallah, ben evde önce kendim test yapmıştım iki çizgi de cok belirgin çıktı, ertesi gün kan testi yaptırdım. Onda da beta degerim baya yüksek çıkmıştı.

Back
X