Regl belirtileriyle aynı olduğundan ayırt etmek zor. Regla bir kacgun kala oğrenende var regl geçtikten sonra oğrenende. Geç döllenme olursa reglini bayağı geçince oğrenende var test yapman lazım canım. Kacgun var gunune ?
canm en erken bildigim gogus ucunun dibindeki renk koyulasmaya basliyor gebelik olusmaya baslayip dollendikten 7 gun sora bi yerde okunustum agizda kuruluk migse bulantisi idrarin rengi koyu ve sik idrara cikma ben bir kez dusuk yasamistimordan hatrladiklarim bunlar ustune yataniyosun goguslerin agrisindan
Yumurtlama tarihini şu şekilde hesaplayabilirsin;beklediğin adet tarihinden 14 gün öne doğru say o gün ayın kaçıysa birkaç gün öncesi ve birkaç gün sonrası yumurtladığın günler olabilir eğer o günlerde birleşme olduysa gebe kalmış olabilirsin ve en erken 10 gün - bir hafta önce idrar testiyle öğrenebilirsin tabiki erken gebelik testiyle..belirtilere gelince onlara çokta takılma Çünkü bende hiçbiri yoktu yani kişiye göre değişebilen şeyler bunlar.
Canım daha yumurtlama doneminde bile değilsin. 6 gün içinde yumurtlayacaksın tabii 28gunde bir regl goruyosan . Yaşadığın belirtiler yumurtlamada olabilir. Belirtilericin çok erken yinede bi testyap kafanrahat olsun
Benim göğüslerim irileşti ve hassaslaştı hafifte karardı. Sık idrara çıkma devamlı uyku hali ve halsizlik var bide öğrendiğim gün farkettim göbek deliğimden aşağıya koyu çizgi belirdi genelde 4-5 aylıkken çıkarmış ama bnde erken çıktı
bende hep araştırıp belirtiler tutuyo diyodum olmuyodu ama hamilelik belirtileri bende daha ağırdı ramazanında etkisiyle memlekete gittik geç saatlere kadar uyuyodum halsizlik baş dönmesi bulantıda adet geçince başladı bide duygu hali bi ağlıyom bi gülüyom
Merhaba bende bir kac gundur devam eden kasık ve bekde hafif agri midemde asiri bir yanma ara ara geln bulanti var halsizlik ve uyku problemide var polikistikover hastasiyim hamile kalamam diye dusunuyorum surekli stres yapiyorum bu belirtiler olabilirmi hanileyken yada psikolojik bi durummudur
Merhabalar 1 yıllık evliyim en son adet tarihime 2 gün kala birlikte olduk hasta olucam diye korunmadık fakat hasta olmadım bugün 10 gün oldu sanki hasta olucakmışım gibi belimde ve kasıklarımda bi ağrı söz konusu hatta özellikle sağ kasığımda batma oluyor acaba hamilemiyim lütfen biligilerinizi paylaşırmısınız
Merhabalar 1 yıllık evliyim en son adet tarihime 2 gün kala birlikte olduk hasta olucam diye korunmadık fakat hasta olmadım bugün 10 gün oldu sanki hasta olucakmışım gibi belimde ve kasıklarımda bi ağrı söz konusu hatta özellikle sağ kasığımda batma oluyor acaba hamilemiyim lütfen biligilerinizi paylaşırmısınız
Düzenli oluyorsan hamile olma ihtimalin var tabi fakat test yapsan geç döllenmeden dolayı çıkmayabilir belki kanda belli olur yinede her ihtimale karşı adet söktürücü vs kullanma bekle derim
Bekliyorum zaten aslında test yaptım evde ama negatif çıktı 2 gün önce yapmıştım korkuyorum yapmaya bebeğimizi çok istiyoruz ama negatif gördümmü üzülüyorum ister istemez bunlar hamilelik belirtisinde varmı acaba