Forum yaşamı bilmem ama imc de sezaryen dogum 750 tl akademi hastanesinde 900 tl city hospitolda 1200 tl.. Ben sezaryen olacağım için normal dogum ücretini bilmiyorum.. Telefonla bilgi veriyorlar sorabilirsiniz.. Ben kadin dogum hastanesinde doğum yapicam nasipseBende mersindeyim umarim bu konuda bize yardimci olurlar
Ne kadar uygunmuş fiyeatlar çok şaşırdım burda 3 bin 4 bin den bahsediyorlarForum yaşamı bilmem ama imc de sezaryen dogum 750 tl akademi hastanesinde 900 tl city hospitolda 1200 tl.. Ben sezaryen olacağım için normal dogum ücretini bilmiyorum.. Telefonla bilgi veriyorlar sorabilirsiniz.. Ben kadin dogum hastanesinde doğum yapicam nasipse
Orasi neresi :) Bunlar genel anestezi fiyatlari epidural olunca 250 tl civari farkediyorNe kadar uygunmuş fiyeatlar çok şaşırdım burda 3 bin 4 bin den bahsediyorlar
Bursa canım burası :)) burda özel hastaneler uçmuşOrasi neresi :) Bunlar genel anestezi fiyatlari epidural olunca 250 tl civari farkediyor
Cokmus gercekten 3bin tl.. Üniversite hastanesindeki proflar bile 1600 tl diyor en iyisi burada yapin dogumunuzu hamileyseniz :)))Bursa canım burası :)) burda özel hastaneler uçmuş
ok teşekkür ederim. Hamilelikte yeniyim. Arastirma yapıyorum. Kadin dogum hastanesinde çalışıyorum bnde. Forum yasam hastanesine gidiyorum muanelere simdilik bakalim. Orasi fiyatlara ne diyecek. Ne zaman dogumyaptiniz. Zaman farkida varsa daha daartmış olabilir.Bende mersindeyim umarim bu konuda bize yardimci olurlar
Henüz dogum yapmadim bende 24. haftadayim arastirma yaptim bunlar güncel fiyatlar.. Siz halkkentteki kadin dogum hastanesinde mi çalışıyorsunuz?Cok teşekkür ederim. Hamilelikte yeniyim. Arastirma yapıyorum. Kadin dogum hastanesinde çalışıyorum bnde. Forum yasam hastanesine gidiyorum muanelere simdilik bakalim. Orasi fiyatlara ne diyecek. Ne zaman dogum yaptiniz. Zaman farkida varsa daha da artmış olabilir.
Ewet oradayim.Henüz dogum yapmadim bende 24. haftadayim arastirma yaptim bunlar güncel fiyatlar.. Siz halkkentteki kadin dogum hastanesinde mi çalışıyorsunuz?
Anlaşılan orada yapmayı düşünmüyorsunuz dogumuEwet oradayim.
YaaaMaşallah burada o kadar suriyeli var ki. Bana sira gelmez heralde. Günlük 1500 dogum oluo. Tabi en fazla günleri söylüyorum. Vede ebeler dogum yaptirio. Kötü birsey olursa doktor geliyor. Bnde 17 haftaligim. Benim dogumum da hastane tanisacak buradan. Öyle degisiklik olacagi icinde hijyenden dolayi da forum yasama gidiyorum.
Canım ben Yenişehir hastanesine gidiyorum. Doğum ücreti sezeryan 900 tlMersinde hamile olupta hangi hastaneye gidiyorsunuz. Ve özelde yani forum yaşamda doğum ucreti nedir bilen var mi?
Evet o doktor hakkinda cok guzel seyler duydum.. Imc de çağdaş turkyilmaz da cok iyi bir doktorMersin Yenişehir hastanesinde Tuğrul Özkan harika bi doktor. Ablalarim ve bütün tanıdıklarım orada doğum yaptı. Bende ona gidiyorum. Önce Allaha sonrada ona güveniyorum. Zaten ilk gebeligim. Tedirginim. Çok anlayışlı bi doktor. Tavsiye ederim
Bn sosyal hizmet biriminde çalışıyorum. Dr hakkinda pek bilgim yok aslinda. Hastane aslinda yazin tasinacakti olmadi. Kişa dogru taşınır ama.YaaaBende bu konuda sizden bilgi alayim madem oyle.. Ne zaman taşınıyor hastane? Ben Aysun hanimda dogum yapmayı düşünüyordum söylediğiniz konuda bende cok tedirginim aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?