Hamilelik

Kralice162836373827

Kocasını çoooooook seviyooo
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
121
33
13
29
Merhaba ben 1 hafta önce adet oldum ama hamilelik belirtilerin var karın şişliği gaz birikintisi çok hafif mide yanması asiri yorgunluk azcık sinir sık idrara çıkma acaba hamile olma ihtimalim var mı :KK66: (adet düzensizliğim var bu hamilelige bi engel mi)

Hayır yok hamile kalmak istiyorsan bunları yaşaman psikolojik bence

Bu kadar kısa sürede bilemezsiniz kafanızı boş bırakın aynı zamanda adet düzensizliği hamile kalmakta sıkıntı yaratabiliyor

Merhaba
Adetime bir hafta var 10 gundur kasimlarim belim kopuyor agridan
Karnim 4 aylik hamile gibi sisim
Alt karnim sis ve cok sert
Merak ettigim ;
Idararim beyaz sari ben hic oyle gormemistim cok acik renk meraktan olucem bana yardimci olun yaaaa

iyi de bunlar hamilelik belirtisi mi?

klasik mevsim geçişi etkileri

hamile olduğumda bu saydıklarınızdan hiçbirini yaşamadım ama şu an hamile değilim ve çoğu var

bir sıcak bir soğuk oluyor havalar üşütüyoruz işte

Merhaba ben 1 hafta önce adet oldum ama hamilelik belirtilerin var karın şişliği gaz birikintisi çok hafif mide yanması asiri yorgunluk azcık sinir sık idrara çıkma acaba hamile olma ihtimalim var mı :KK66: (adet düzensizliğim var bu hamilelige bi engel mi)
Psikikolojiktir kantesti yaptirin adet düzensizligi genelde engel diye biliyorum

yani normal şartlarda hamile falan olamazsınız. yaşadığınız herşey psikolojik belirtiler.
ama adet düzensizliği varsa doktora gidin. kimisi bunun yüzünden tedavi ile ancak çocuk sahibi oluyor kimisi de kendiliğinden oluyor. yani buna ancak alanında uzman bir hekim yanıt verebilir.

Eğer üstüne görmemişsen hamile değilsin canın. Bütün bu belirtiler psikokojikte olabilir.
Yav o değil de korkarım bugünlerde konu açabilirim bende acaba hamile miyim? Diye. Ayyy :KK17: :KK17::KK17:

Selam,arkadaşlar ben Ağustos 30 unda adet olmuştum.normalde adetimde hiç gecikme yaşamam ama şu an 2.gun henüz adet olmadım ilişki de korunduk kalma olasılığım varmı bulantı hiç yaşamadım sadece midede eksime ve sürekli uyku hissi yorgunluk var.. yardımcı olabilir misiniz ?

Kızlar acil biley sorucam lütfen yardımcımoldun eşimle bebeğimiz olsun istiyoruz geçen ayda zaten bunu yazmıştım bu ay bu hafta doğurgan dönemim dün eşimle korunmasız ilişkiye girdik hiç farketmedim ama şuan farkettim kanamam olmus 3 4 damla şeklinde bunun ne demek olduğunu biliyomusunuz

Back
X