Hamilelik

Aylinayhan01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
44
14
3
35
Merhaba size birşey soracam bugun tam 12 haftalik hamileyim doktora gittim cinsiyeti daha beli değil küçük dedi ben ısrar edince tahmin isdedim o zaman ila hatmin istiorsan kız dedi ama zaten genelde doktorlar kız tahmin eder dedi tabiki yanılıyor olabilirim küçük daha tam bir ay sonraya yinede temin verdi bebeğim o zaman 4 aylık olur tam net birşey söylerim dedi ama ben hamilelgimin başından beli erkek hisdeydiorum sizinde başınıza geldimi kız deyip sonra erkek demesi

Merhaba size birşey soracam bugun tam 12 haftalik hamileyim doktora gittim cinsiyeti daha beli değil küçük dedi ben ısrar edince tahmin isdedim o zaman ila hatmin istiorsan kız dedi ama zaten genelde doktorlar kız tahmin eder dedi tabiki yanılıyor olabilirim küçük daha tam bir ay sonraya yinede temin verdi bebeğim o zaman 4 aylık olur tam net birşey söylerim dedi ama ben hamilelgimin başından beli erkek hisdeydiorum sizinde başınıza geldimi kız deyip sonra erkek demesi
Ben :) 12 haftada ikisine de kiz dedi. 16 da ikiside pipisini gosterdi :D

Tahmin isteyecek kadar ne bu acele anlamadım..

Doktor size kesin kızdır dememiş ki.Bir ay sonra gelin demiş,ne bu acele ?

Kızlar merhaba 8 aylık bir oğlum var ve bugün test yaptım pozıfıt çıktı sanırım hamileyim aksama acile gidicez eşimle kan testi için 2 çocukla çok zor olcak Allah olmayanlara da versın çok erken oldu benim ıcın

Merhaba öncelikle bir şey danişmak istiyorum adetten bir iki gün önce eşimle ilişkiye girdim simdi adetim gecikti acaba hamile kalma olasiligim var mi ?

Kızlar değerim ilk 0.27 çıkmıştı 4. Gün sonra 0.72 çıktı gebelik Yok dedi doktor değer neden böyle cıkıyor fıkır olan var mı

Back
X