Hamilelik

Buyuk ihtimalle yok bebek olsamda kurtulsam artik

neden inatla kan tahlili yaptırmıyorsun ve doktora gözükmüyorsun. kendini bukadar strese sokma

Canim cumaya randevu aldim ultrasyon icin gidecem insallah kanda istersn veririm...bu arada hala adet olmadim...

Canim gttim bebek cikmadi yine ultrasyondada doktor sol tarafta kist var dedi bide gec dollenme olmjs olabilir dedi ama sana bisey diycem sasirma ben hala olmadim ....bugun kacinci gunum saymadim bile bacajlarimim agrisindan kemiklerimin agrisindan olecem kasiklarim sanki adet olacakmisim gbi agriyor ilk defa boyle bisey yasiyorum bacaklarim sizin sizin sizliyor

Canim gttim bebek cikmadi yine ultrasyondada doktor sol tarafta kist var dedi bide gec dollenme olmjs olabilir dedi ama sana bisey diycem sasirma ben hala olmadim ....bugun kacinci gunum saymadim bile bacajlarimim agrisindan kemiklerimin agrisindan olecem kasiklarim sanki adet olacakmisim gbi agriyor ilk defa boyle bisey yasiyorum bacaklarim sizin sizin sizliyor
Allah allah doktor tekrar gel bişey dedimi. geç döllenme olsa bile kanda çıkması lazım diye düşünüyorum. canım sen bi kan tahlili ver ihmal etme

Canim kanda cikmadi zaten doktor 10 gun sonra tekrar gel dedi iste ayin 15 gdecem tekrar bekliyorum adet olursan adetin 2 veya 3. Gunu gel dedi olmassan 10 gun sonra gel gec dollenme olmus olabilir yine bebek yoksa sokturcu yazacam desi

hade hayırlısı olsun canım. bizede bilgi verirsin

KIZLAR IYI AKSAMLAR YENI UYEYIM 1 SENELIK EVLIYIM 1 SENEDIR ESIM KORUNUYORDU BU AY BIRAKTIK REGL HAFTAMDAYDIM TAM GUN BILMIYORUM 7 DFA TEST YAPTIM DAYANAMDIM AMA CIKMADI BUGUNDE ERKEN GEBELIK TESTI YAPTIM YINE CIKMADI AMA TATMIN OLAMIYORUM YARIN KAN VERMEYE GITSEM MI ACABA ? ERKEN GEBELIK TESTI YANILMIS OLABILIR MI
Can'ım stres yapma inşallah olur bebeğin ama bende bebek istiyorum Bi ara çok stres yaptım galiba hafif hafif kanamalarım oldu adet olmadım bayağı gecikti doktora gittim kanda gebelik testi yaptı ultrasonlar baktı alttan muayene ile baktı hiç bişey göremedi bazen görünmeyebiliyor sesi ama her türlü testi yaptı baktı olsa birinden birinde çıkardı böyle hamile miyim diye stresn yapınca adette gecikiyor doktora gittikten bir kaç gün sonra adet oldum ben psikolojik olarak bilinç altında ister istemez stres oluyor ya hayırlısı inşallah

Canim aynen dedigin gbi bende hala olmadim bekliyorum ama hic iyi degilim bacaklarim agriyor goguslerim kasiklarim adet olacakmis gbi agriyor

Kizlar test yaptim yine bisey yok kriz geciriyorum bebege degil ama adet olamadigima

Back
X