- 11 Kasım 2016
- 17
- 29
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kişiden kişiye değişir arkadaşım. Benim mesela hiç ağrım olmadı şu ana kadar. Altıncı ayıma girdim. Her bünye farklıdır.Arkadaslar benim bir sorum var lutfen yardımcı olun
6 haftalik hamileyim ama ağrım cok var hemde öyle boyle değil acaba kacinci ayda kesildi yoksa bu hamileik boyunca boylemi geciceklütfen tecrubeli olan varsa yazsin
4. ayda bitiyo ağrılarArkadaslar benim bir sorum var lutfen yardımcı olun
6 haftalik hamileyim ama ağrım cok var hemde öyle boyle değil acaba kacinci ayda kesildi yoksa bu hamileik boyunca boylemi geciceklütfen tecrubeli olan varsa yazsin
Evet muane oldum beklememi soyledi hersey zamanla düzelecek bi sıkıntı yok dedisouvvenir .!.:Doktorunuza danıştınız mı?
Muayene randevusu alarak hemen bir doktora görünün.
6. haftada bu şekilde ağrılar yaşamanız normal değil.
Doktor olucak dedi ama ne zaman gecer bilmiyoz hani soyle yani 9 ay boylede gecebilirsiddetli ağrılar bu haftalarda hic normal değil hemen bi doktora görün
t Hayir ondan değildir kan testi yaptir yarin insalah mutlu haberi alirsin:)Kızlar 24 kasımda çatlama iğnesi vuruldum. Bugun 7. Gün idrar testi silik çizgi? iğnenin etkisi mi?