Hamilelik

Zeynepsultan27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
10
2
1
27
Kızlar ben yeni üye oldum bişey sormak istiyorum ben 2 senelik evliyim bebeğim olsun istiyorum bişey sormak istiyordum ilişkiden bi gün sonra beyaz bi akıntım oldu acaba bebek olmuş mudur lütfen bana cevap verin çok merak ediyordum

Keskeee hemen olsaaa :))))
Akinti olmustur canim
Oyle hemencecik dollenmez yani
Spermin yumurtayla dollenmesi 9 gunu buluyor :)
Yumurtlama gunune denk gelmistir
Onu takip et yumurtlama gununde akinti fazlalasir

Akinti olmustur canim
Bende heveslendim oldu diye peki ama bundan bi hafta öncede beyaz akıntım olduda bende o yüzden dünde geldi sandım hamilelikte beyaz akıntı oluyo mu

Akinti olmustur canim
yanlis bilgilendrme olmasin kucuk bir duzeltme yapalim

Sperm yumurtayi daha iliski aninda doller. Ve zigot bolunmeye bile baslar saatlerce icnde ancak rahme yerlesmesi 10 gunu bulur. Bu sebeple kana 10 gunden idrara da 12 gunden once gecmez. Tabi bunlar minimum degerler. Daha saglikli sonuc icn, test yapacaksanz adet gununu beklemek en iyisi

Sabır kuzum. İlişkiden sonra ayaklarını hvaya kaldııp bekle 10-15 dk bende öyle hamile kaldım

Merhabalar 1 yıllık evliyim doğum kontrol hapını 2 ay önce bıraktım bebek istiyoruz normalde adetlerimde maksimum 6 gün gecikme oluyordu bu ay adetime 2 gün kala korunmasız ilişkiye girdik eşimle adetim 8 gün gecikti yani ilişkiye gireli 1 hafta oldu kan testi yaptırdım negatif olduğunu söylediler evde test yaptım negatif çıktı internette geç döllenmeyi okudum böyle bişey mümkünmü ben şuan hamilemiyim çok küçük mide bulantım oluyor gün içinde ve normalde yorulmadığım işleri yaparken nefes nefese kaıyorum bir iki gündür ve sağ kasığımda batmalar oluyor küçük kramplar gibi bazende belim tatlı tatlı ağrı yapıyor kısa süreli acaba hamilemiyim lütfen yardımcı olun

Merhabalar 1 yıllık evliyim en son adet tarihime 2 gün kala birlikte olduk hasta olucam diye korunmadık fakat hasta olmadım bugün 10 gün oldu sanki hasta olucakmışım gibi belimde ve kasıklarımda bi ağrı söz konusu hatta özellikle sağ kasığımda batma oluyor acaba hamilemiyim lütfen biligilerinizi paylaşırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…