hamilelik

Sorgucu5151

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
14
0
1
35
Geri cekilme yontemiyle korunuyoruz ama bugun midemin bulandigini ve goguslerimin hassaslastigini fark ettim cocuk istemedigim icin psikolojik olarak mi bunlari hissediyorum yoksa zevk suyundan hamile kalabilir miyim

Geri cekilme bir korunma yontemi degildir.
Hamile olabilirsiniz de olmayabilirsiniz de.
Kati surette cocuk istemiyorsaniz duzgun bir korunma yontemi secin derim.

Geri cekilme yontemiyle korunuyoruz ama bugun midemin bulandigini ve goguslerimin hassaslastigini fark ettim cocuk istemedigim icin psikolojik olarak mi bunlari hissediyorum yoksa zevk suyundan hamile kalabilir miyim
Ben de hep o yöntemle korundum hiç bişey olmadı.esin dikkatliyse olmaz herhalde

Geri cekilme bir korunma yontemi degildir.
Hamile olabilirsiniz de olmayabilirsiniz de.
Kati surette cocuk istemiyorsaniz duzgun bir korunma yontemi secin derim.
Geri cekilme, disari bosalma yontemi degil mi? Bence en guzel ve zararsiz olani. Bizde bu sekilde korunuyoruz. Ama tabi bi dikkatsizlikte kalina da bilir dikkat etmek lazim

Esim cok dikkatli bosalacagini anliyor ama tek korkum zevk suyundan hamile kalabilmem
Öyle diyorlar ama ben inanmıyorum kalsaydım çoktan kalirdim 1yil öyle korunduk.isteyince bile hemen olmuyor ki bak bu 5.ayim korunmayı birakali geçen ay kimyasal gebelik oldu ama hala bişey yok.yani isteyince bile çok zor oluyor stres yapma canım boşuna.ve bence hiç de korunmayin ben bir yıldan fazla korundum ama şimdi diyorum keşke hiç korunamsaydim

Bizde geri cekilme yontemiyle korundugumuzu sanmistik:) hicbir etkisi yokmus hamile oldugumu duydugumuzda sok olmuştuk.

Hepsi biyana geri cekilme nedir ya.
Dusunsene tam zevkin dorugundayken...Nebilim bi kadin olarakta tuhaf bi his degilmi. O isi sadece yapmak icin yapmak gibi. Erkek icinse zaten ayri mesele yani sonuna gelipte geri cekillllmeliyim geriii fln dusuncesi..

Konuyla alakali yani hamiş olabilirsiniz tabiki. Gercekten bebek dusunmuyorsaniz baska alternatifleri kullansaniz daha iyi olur sankim.

Hepsi biyana geri cekilme nedir ya.
Dusunsene tam zevkin dorugundayken...Nebilim bi kadin olarakta tuhaf bi his degilmi. O isi sadece yapmak icin yapmak gibi. Erkek icinse zaten ayri mesele yani sonuna gelipte geri cekillllmeliyim geriii fln dusuncesi..

Konuyla alakali yani hamiş olabilirsiniz tabiki. Gercekten bebek dusunmuyorsaniz baska alternatifleri kullansaniz daha iyi olur sankim.

Ben de boyle dusundugum icin 8 senede hic kullanmadik bu yontemi.
Disari bosalicam dusuncesiyle adam neye konsantre olup ne zevk alabilir ki?

Ben de boyle dusundugum icin 8 senede hic kullanmadik bu yontemi.
Disari bosalicam dusuncesiyle adam neye konsantre olup ne zevk alabilir ki?

Aynenn yaa. Tuhaf bir dusunce ya anlam veremiyorum. Hayir erkegi anladikta kadin nolcak bu durumda? Oda zevk almali yani zirvedeyken bi anda hhhoopp ani hareketle butun heyecan fln patir kutur gitmiyo mu.
Ben gulerdim yani valla dusununce :KK70:

Aynenn yaa. Tuhaf bir dusunce ya anlam veremiyorum. Hayir erkegi anladikta kadin nolcak bu durumda? Oda zevk almali yani zirvedeyken bi anda hhhoopp ani hareketle butun heyecan fln patir kutur gitmiyo mu.
Ben gulerdim yani valla dusununce :KK70:
Her ilişkide erkek ve kadın aynı anda mi boşalıyor ki :confused:sizin oyle mi yani

Back
X