tskkur ederim yorumuznuz icin suyu cogalticsm o zmn cnku artik ogurmekden kramp girio kasiklarimaBen de aynıydı geniz akıntısından ölüyodum. Doktordan prilam bulantı hapından aldim vallahi bulantım düzeldi. Bol su geniz akıntısı için de. Bugün biraz az içmişim suyu bir iki kez öğürdüm.
Hap da altskkur ederim yorumuznuz icin suyu cogalticsm o zmn cnku artik ogurmekden kramp girio kasiklarima
Tükürmeden kahvaltıya bile oturamıyorum afedersiniz dolu dolu tukuruyorum antibiyotik ilaç da kullandim ama ise yaramadi. Sanki bütün gece boğazıma birikiyor. Mahvediyor beniGebelikde balgam ve geniz akintisi yasayan varmi yani yok boyle birsey pecetelerle geziyorum o kdr midemi bulandiriyorki kusmalarim hep bu yuzden oluyor ilk haftalar gecer dedim aama siddedi artiyor sabahlari ozellikle mahfoluyorum varmi bu sorunu yasayanlar onerileriniz varmi arkadaslar .
benimde oyle iste cok fazla cok asiri cok rahatsiz edici yani bisiler yememe bile musade etmiyor bulanti yapior agzima bisi atimda gecsin diyorum ust uste balgam atiyorum cok igrenc bir durumTükürmeden kahvaltıya bile oturamıyorum afedersiniz dolu dolu tukuruyorum antibiyotik ilaç da kullandim ama ise yaramadi. Sanki bütün gece boğazıma birikiyor. Mahvediyor beni
Yarin kulak burun boğaz doktoruna randevu aldım inşallah çözüm olur siz doktora gittiniz mibenimde oyle iste cok fazla cok asiri cok rahatsiz edici yani bisiler yememe bile musade etmiyor bulanti yapior agzima bisi atimda gecsin diyorum ust uste balgam atiyorum cok igrenc bir durum
yok bu yasaklar bitsin oyle gidicem daha gidemedimYarin kulak burun boğaz doktoruna randevu aldım inşallah çözüm olur siz doktora gittiniz mi
Hamilelikle alakalı mı bilmiyorum ama alerjiniz olabilir mi? Ben bu belirtileri normalde de yaşıyorum ama raporlu alerji hastasıyımGebelikde balgam ve geniz akintisi yasayan varmi yani yok boyle birsey pecetelerle geziyorum o kdr midemi bulandiriyorki kusmalarim hep bu yuzden oluyor ilk haftalar gecer dedim aama siddedi artiyor sabahlari ozellikle mahfoluyorum varmi bu sorunu yasayanlar onerileriniz varmi arkadaslar .
Ben varım canım.13.haftamdayim ilk günden beri geniz akıntısı,balgam ve aşırı tükürük problemim var.Elimde rulo rulo tuvalet kağıdıyla yaşıyorum.Ben bı çözüm bulamadım perişanım sen bulirsan bana da yaz.Benim gibi bı arkadaş daha var Semra o da perisandi.Konustuk ama biz bı çözüm bulamadıkGebelikde balgam ve geniz akintisi yasayan varmi yani yok boyle birsey pecetelerle geziyorum o kdr midemi bulandiriyorki kusmalarim hep bu yuzden oluyor ilk haftalar gecer dedim aama siddedi artiyor sabahlari ozellikle mahfoluyorum varmi bu sorunu yasayanlar onerileriniz varmi arkadaslar .
Hic bir çözümü yok tuzlu suyu buruna çekmek tek çözüm yada okyanus suyu alın. Doktorum ilaç kullanma dediBen varım canım.13.haftamdayim ilk günden beri geniz akıntısı,balgam ve aşırı tükürük problemim var.Elimde rulo rulo tuvalet kağıdıyla yaşıyorum.Ben bı çözüm bulamadım perişanım sen bulirsan bana da yaz.Benim gibi bı arkadaş daha var Semra o da perisandi.Konustuk ama biz bı çözüm bulamadık
Kızlar doktora gittim kbb ye ilaç vermedi nasorinse plus diye bir burun yıkama suyu verdi ben çok çözüm olacağını düşünmüyorum. Sabah erken kalktim yarim ekmek tost yedim genzimi temizlemeden sonra hepsini çıkardım.sabahtan beri balgam
aynen bu sekildeyim bende tuzlu su yapiorm ama anlik acior genizi snra vucut tekrar uretmeye basliyorKızlar doktora gittim kbb ye ilaç vermedi nasorinse plus diye bir burun yıkama suyu verdi ben çok çözüm olacağını düşünmüyorum. Sabah erken kalktim yarim ekmek tost yedim genzimi temizlemeden sonra hepsini çıkardım.sabahtan beri balgam tüküryorum.kendimi çok çaresiz hissettim
normalde yoktu hamilelikle beraber basladi oncesinde hastalik disinda burnum bile tikanmazdi sigara filanda kullanmiyorum balgam uretiyo bildigin vucutcHamilelikle alakalı mı bilmiyorum ama alerjiniz olabilir mi? Ben bu belirtileri normalde de yaşıyorum ama raporlu alerji hastasıyımbi doktora görünmenizi öneririm
yani gebeligin sonuna kadar galiba bende pecetelerle gezzicemBen varım canım.13.haftamdayim ilk günden beri geniz akıntısı,balgam ve aşırı tükürük problemim var.Elimde rulo rulo tuvalet kağıdıyla yaşıyorum.Ben bı çözüm bulamadım perişanım sen bulirsan bana da yaz.Benim gibi bı arkadaş daha var Semra o da perisandi.Konustuk ama biz bı çözüm bulamadık
Bende sizin gibiyim .... Doktoruma sordum caresi yok dedi malesef ....Ben varım canım.13.haftamdayim ilk günden beri geniz akıntısı,balgam ve aşırı tükürük problemim var.Elimde rulo rulo tuvalet kağıdıyla yaşıyorum.Ben bı çözüm bulamadım perişanım sen bulirsan bana da yaz.Benim gibi bı arkadaş daha var Semra o da perisandi.Konustuk ama biz bı çözüm bulamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?