Hamilelikde bel ağrisi yaşayanlar

Buyuk_umutlar

🇦🇿🇹🇷
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
3.905
3.518
133
Arkadaşlar merhaba. Hamileliğin ileri aylarinda bel agrisi yaşayan çok var ben 11ci haftadayim dün agrim başladi buhun artdi. Doktorum agrikesici krem verdi ama ultrasona falan girmedjm. Daha 10 gun var. Acaba sorun mu var diye korkuyorum( sizlerin bu erken aylarda agriniz varmiydi?

Arkadaşlar merhaba. Hamileliğin ileri aylarinda bel agrisi yaşayan çok var ben 11ci haftadayim dün agrim başladi buhun artdi. Doktorum agrikesici krem verdi ama ultrasona falan girmedjm. Daha 10 gun var. Acaba sorun mu var diye korkuyorum( sizlerin bu erken aylarda agriniz varmiydi?
Vardı tabiki hala devam etmekte. Korkacak birşey yok canım merak etme normal bütün bunlar 😊

Benimde bel ağrım çok fazla canım biraz ayakta durayım daha da artıyor bazı gebeliklerde bel ağrısı olabiliyormuş boyle

Merhabalar üstünden baya geçmiş ama bende 11.haftamdayım şuan. 2 gündür inanılmaz bir bel ağrısı yaşıyorum. Yatıyorum yattığım halde ağrıyor. Hafif geçer gibi oluyor başa sarıyor. Nasıl başa çıktınız bel ağrısıyla 😔

Merhabalar üstünden baya geçmiş ama bende 11.haftamdayım şuan. 2 gündür inanılmaz bir bel ağrısı yaşıyorum. Yatıyorum yattığım halde ağrıyor. Hafif geçer gibi oluyor başa sarıyor. Nasıl başa çıktınız bel ağrısıyla 😔
Geçti kendiliyinden sonra. Doktor agrikesici maz vermişdi ama kullanmadim. Bol bol dinlendim

Ağrı kesici maz derken? Ağrı kesici jel tarzı bişeymi adı nedir. Her jeli süremem diye evdekileri sürmedim.

Back
X