Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar gebelikte 29.haftanın içindeyim,özellikle akşamları ayağa kalktığımda filan bikini bölgemde ağrı luyor,özellikle yürürken,bu normalmidir böyle bişey siz de yaşadınız mı..
bende ağrı değilde iki gündür sanki o bölgeye tekme atıyo gibi geliyor bir arkadaşım baş ağrısı gibi bikini bölgesinin ağrıdığını sölemişti
38 haftalık oldu gebeliğim.Ben de yaklaşık 2 ayı geçti aynı sorunu yaşıyorum ve özelliikle geceleri sağa sola dönerken,yataktan kalkarken ,uzun süre oturup ayağa kalktığımda özellikle artıyor ağrılar...
aynı sekılde bendede böyle oluyo bazen aglayarak dönüyorum yatakta sanki bıcak saplanıyo surekli doguracakmısım gıbı gelıyo bebekte çok aşagıda oynuyo hemen cıkacak gıbı o yuzden erken dogum yapmaktan korkuyorum daha 30haftalıgım
Endişe etme kendine bence erken doğum konusunda.Zannetmiyorum bu ağrının erken doğumla bağlantısı yoktur.Dr a danışmak en mantıklısı olur ama ben de son 1.5 aydır falan çekiyorum son haftama geldim.Sağlıklı ve hayırlısıyla doğuracağız inşallah.Bol şanslar herkese