Hamilelikde düşük tehlikesi

Ecemctnky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
7
2
1
35
Merhaba arkadaşlar bgn doktora gittim ve 3 haftalık hamile olduğumu fakat henüz aşağıda düşük tehlikesi var 1 hafta yatmamı söyledi ilaç vermedi folik.. verdi bunu yaşayan ya da bilgisi olan var mı moral olrak çöktüm lütfen yardım edebilirmisiniz

Merhaba arkadaşlar bgn doktora gittim ve 3 haftalık hamile olduğumu fakat henüz aşağıda düşük tehlikesi var 1 hafta yatmamı söyledi ilaç vermedi folik.. verdi bunu yaşayan ya da bilgisi olan var mı moral olrak çöktüm lütfen yardım edebilirmisiniz
Canim genelde dusuk tehlikesinde progestan veriyor doktorlar. Senin kanaman ya da lekelenmen falan var mi?

Merhaba benimde ilk baslarda asgidaydi 1 hafta yattim ve normal yerine yerlesmisti hic moralini bozma dinlen iyice

Hiç kanamam yok çok şükür sadece kaşıkla ağrı var lekelenmede yok sadece belirti olarak kasık ağrısı var

Back
X