Hamilelikde eklem agrilari

Gurbetgelinii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
76
42
38
32
Kizlar mrb 25+6 haftadayim.Yaklasik 1haftadir yatarken omzumdan bileğime kadar kemiklerim sızlıyor. Özellikle bileklerim ordan parmaklarima gece uyandiracak derecede yüksek katsam aşağı sarkitsam mümkün değil çözüm olmuyor. Doktorumda magnezyumu ikiye çıkardı varmı boyle sorun yaşayan ney iyi gelebilir( Peynir dışında süt ve ürünü çok tüketemiyorum bebek anneden karşılıyor kalsiyumu deniyor oyuzden oluyor olabilirmi acaba bende kalsiyum eksildiginden olabilir mi

Tabiki olabilir bebek her türlü tırnagınızı söker genede alır kalsiyumu olan sana oluyor işte. Her gece uyumadan önce mutlaka muz yemeğe çalışın

Ahhh bende de var şuan 32 haftalığım sabah gece uyandığımda sanki bütün kemiklerim yer değiştirmiş

Tabiki olabilir bebek her türlü tırnagınızı söker genede alır kalsiyumu olan sana oluyor işte. Her gece uyumadan önce mutlaka muz yemeğe çalışın
Meyveylede aram yok ama bebege kilo aldırıyor muz dedikleri icin kendimi zorlayarak yemeye çalışıyorum gerçekden demekki doğru alıyor bebekler bir şekilde vitamini ama anneden gidiyor iste

Tabiki olabilir bebek her türlü tırnagınızı söker genede alır kalsiyumu olan sana oluyor işte. Her gece uyumadan önce mutlaka muz yemeğ

Ahhh bende de var şuan 32 haftalığım sabah gece uyandığımda sanki bütün kemiklerim yer değiştirmiş
Ben 32 haftaya geldiğimde dusunemiyorum şuan bile nefes alamıyorum göğüs altlarimda ağrılar var organlarım sanki sigmiyorda sıkışıyor gibi çok zorlanıyorum

Ben 32 haftaya geldiğimde dusunemiyorum şuan bile nefes alamıyorum göğüs altlarimda ağrılar var organlarım sanki sigmiyorda sıkışıyor gibi çok zorlanıyorum
Aynen çekiliyor gibi oluyor ben sabahları hasta gibi uyanıyorum çabuk doğursam da bitse bu acı diyorum şu son haftalarda

Allah yardımcınız olsun hepinizin hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alın tez vakitte inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…