Hamılelıkde el ve bılek agırısı ve şişlikler

meryad

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2025
105
17
13
31
Kızlar merhaba yenıı sıkıntıı yüklendı 20-21 ıkız gebelık surecım var ve suan sıkıntım el ve bılek agrılarım 2 haftadır gecmıyor kollarımdan yatamıyorum artık fızık ortopedı doktorunada gıttım karpel tunel sendromundan suphelendım ve cıkmadıı kadın dogumcumda bı cozum uretmedı ellerım sısıyor agrıyor bıleklerımı kullanamıyorum agrıdan sabah kalkıorum fena sıslık agrı hep gecmıyorda hamılelıkden odem seklı degıl artık kas spazmları olustu stres topu kullandım norolog solemıstı bıseye yaramıyor basına bole bısey gelen varmı nereye gıtmem lazm napmam lazm lutfen yorumlarına bılhınıze ıhtyacım var gıtmedgım doktor yok hıc bırı anlamlı bısey demıyor ve cozum ıcın bırsey yapan yok

Yani boyle bir sıkıntıda gidilebilecek tüm doktorlara girmişsiniz. Muhtemelen gebelikten sonra düzelecek bir şey. Olmadı bir fizyoterapistle de görüşün belki ağrı yönetimi için bazı egzersizleri vardır.

Uyuşma ağrı olurdu ben de magnezyum.rahatlatiyordu, şişlik ayaklarda var onu da uznaip yukarıya koyup dinleniyorum, başka yapacak birşeyin de kalmamış bakılmış birşey bulunmamış, geçmiş olsun 🤷🏻‍♀️

Yani boyle bir sıkıntıda gidilebilecek tüm doktorlara girmişsiniz. Muhtemelen gebelikten sonra düzelecek bir şey. Olmadı bir fizyoterapistle de görüşün belki ağrı yönetimi için bazı egzersizleri vardır.
Enfeksıyon degerlerım yuksek cıktı onla alakalı olabılırmı acaba kadın dogumcum hıc umursamadı bıle delırcem artık aglamaktan gozlerım sıstı

Uyuşma ağrı olurdu ben de magnezyum.rahatlatiyordu, şişlik ayaklarda var onu da uznaip yukarıya koyup dinleniyorum, başka yapacak birşeyin de kalmamış bakılmış birşey bulunmamış, geçmiş olsun 🤷🏻‍♀️
Dıger yorumda yazdıgım gıbı enfeksıyon var ıdrar ve kanda yuksek buyuzden olabılırmı kadın dogumcum umursamıyor bıle delırcem

Dımı bende ole dusundum artık kendımız doktor olcazz cok saol canım 🌸
Yani genelde bu şişlikler falan romatoloji konusu. Bence bi gidin baksınlar dünya kadar kan testi var. Gebelikten ötürü röntgen vs çekmek isteyebilirler ama bence çektirmeyin derim

Yani genelde bu şişlikler falan romatoloji konusu. Bence bi gidin baksınlar dünya kadar kan testi var. Gebelikten ötürü röntgen vs çekmek isteyebilirler ama bence çektirmeyin derim
randevu bulursam ınsallahh okdar zorki

Back
X