hamilelikde fitil kullanan varmı?

asminimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
140
0
46
Eskişehir
kızlar 32 haftalık hamileyım akınyıyla karısık su gelıodu bnde korktum doktora gıttım ultrasonla muane ettı bebegn suyu yetelımı dıe bı sıkıntı yok dedı ıltıhap vardır dıe fitil verdi 2 gundur kullanmaya basladm bnm gıbı kullanan varmı?

Evet ben varım:) 30. haftama girdiğimde dr.um enfeksiyonum olduğunu söyledi ve tek kullanımlık bir fitil yazdı. Gyno-Travogen adı. ben de başta huzursuz olmuştum kullansam mı kullanmasam mı diye. Hatta burda da konu açmıştım. Ama bir sıkıntısını görmedim, enfeksiyonu tedavisiz bırakmak çok daha sıkıntılı bir durum sanırım. Çok geçmiş olsun sana da..

ben de kullandım iltihap vardı erken doğum riski bile oluşturabilir dedi doktorum fitilden sonra tamamen bitti çok şükür hiçbir zararı da olmadı bu arada şubat 27 de doğum yaptım :34:

bende 25 haftalık hamileyim ve erken doğum riskim var enfeksiyon oldum buda riski daha arttırıyormuş bende kullanmak istemedim ama kullandım.zaten günde 11 ilaç kullanıyorum sancım olmasın diye birde şimdi hem fitil ( tek kullanımlık) gece son idrardan sonra içilecek suda eriyen bi ilaç ve antibiyotikle ilaç sayım bayağı arttı :(

ya kızlar pekı bu enfeksıyon tanısını koyarken test felan yaptımı sızde bnde yapmadı sadece ultrasonla baktı bıde sızde nasıl gelıodu ıltıhapmı sumu nasıl bıse bnde su gıbı gelıo ıc camasırım ıslanıyor korkuorm anlam veremıyorm bıdaha olursa gel demıstı daha gtmedm napsam acaba

Son düzenleme:
ya kızlar pekı bu enfeksıyon tanısını koyarken test felan yaptımı sızde bnde yapmadı sadece ultrasonla baktı bıde sızde nasıl gelıodu ıltıhapmı sumu nasıl bıse bnde su gıbı gelıo ıc camasırım ıslanıyor korkuorm anlam veremıyorm bıdaha olursa gel demıstı daha gtmedm napsam acaba

bana da test yapmadı ultrasonla bakmıştı bildiğin iltihap geliyodu benden günlük pedi günde iki defa değiştirdiğim oluyodu.ihmal etme bir an önce git bence hafife alma önemli bi konu

kızlar ozele gıttım doktorumun kendı muanesıne sagolsn ılgılendı allttn ultrasonla baktı ve ıltıhap var dedı hatta kendımde gordum baya varmıs o yapıyormus su andada 33 haftalık hamıleyım fıtıl verdı 1 haftalık ve antıbıyotık hap verdı oda 5 gunluk inş doguma kadar kalmaz iltihap

benim kronik kaşıntı problemim vardı zaten ilk doğumumdan sonra kremlerimi kullanmadan geçmiyodu 10.haftada gene tuttu kaşıntım sirkede kullandım ama bitürlü geçmedi doktorda 12.hafta bitene kadar ilaç kullanamayız dedi nihayet 12.haftayı doldurunca gyno-lomexin diye bi fitil verdi içinde 2 tane var sadece ve teki yetti bana çok şükür geçti kaşıntım

Back
X