- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
İdrar yolu enfeksiyonu oldunuzmu kizlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 7.haftada oldum.1kutu antibiotik içtim.hatta ilk haftalar diye çok tedirgin olmuştum ama şükür bişey olmadı.tedavi edilmeyen enfeksiyon daha zararlıymış.geçmiş olsun canım...
Bende de oldu, tek kullanımlık bir ilaç içtim. Ama birdaha tahlil yaptırmadım, geçmiş midir ki? Çok hafif var demişti dr.
Hergün çamaşır değiştirmek, bol su içmek de faydalı...
bende de oldu sadece su sana yardim.eder oyle bir litre suyla da olmaz. yedigin yemek kadar ictigin suya da ihtiyaci var bebeginin hem de bu sicakta en az 3 litre. su icmedigin icin enfeksiyon olmussundur. gebelik hormonlari neden oluyor. eger su icmezsen tekrar eder. ilac kullanip durursun lohusalikta da tekrar eder...Evet ben 1 litre anck icebiliyorum ya sarida akintim var,sizde akinti varmi
bende de oldu sadece su sana yardim.eder oyle bir litre suyla da olmaz. yedigin yemek kadar ictigin suya da ihtiyaci var bebeginin hem de bu sicakta en az 3 litre. su icmedigin icin enfeksiyon olmussundur. gebelik hormonlari neden oluyor. eger su icmezsen tekrar eder. ilac kullanip durursun lohusalikta da tekrar eder...
Evet ben 1 litre anck icebiliyorum ya sarida akintim var,sizde akinti varmi
Ben çok oluydm hatta evlendikten sonra başladı daha bir senedir olmuyorum çok şükür çok beter bir durum üstelik yaz kış dinlemezdi benmki en son ameliyat ddi doktor bnm böbreklerime falan vuruyordu ama.olmadım bi ilaç verdi bana adini hatrlamyrum ondan sonra hiç olmadmİdrar yolu enfeksiyonu oldunuzmu kizlar?
gunde 5 lt su ıcıyorumHic susamiyorum,3 lt nasil icilirki![]()
5 litre çok fazla değil mi bobreklerinize zarar verebilirMonural
gunde 5 lt su ıcıyorum
Valla emzırdıgım ıcın bıde yaz sıcakları cok susuyorum Aten normalde bebek felan yokkende 3 lı ıcerdım5 litre çok fazla değil mi bobreklerinize zarar verebilir