hamilelikde şişkinlik gaz

htc_tfk

bize allah yeter
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2015
130
159
33
43
arkadaşlar merhaba bir sorunum var lütfen yardımcı olun bana 16 haftalık gebeyim gebeliğimin ilk aylarından beri karnım davul gibi şiş aşırı gazım var doktorum gebelikde bu tür sorunlar olabilecegini söyledi gaviscon şurup verdi bir hafta iç bakalım dedi ama ben nefes alamıyorum bazı zaman egilemiyorum duşardan bakan altı aylık gebe gıbıyım yaşayan varmı bu durumu tecrübeli gebeler anneler bana yatdım edin ne yapa bilrim

Maden sodası iç bana baya faydası oldu. Ağız yoluyla atabiliyorum en azından . Ama gece karın ağrılarım şişkinlik geçemeyen bi durum hala

Bnmd basindan beri gaz doluyum gecmedi cokta carelerini arastramadim

Hic gazli bi insan degilken bende ayni dertten.muzdaripim kizlar. Gaviscon a baslasam mi diyordum;hic mi faydasi olmadi canim?

arkadaşlar merhaba bir sorunum var lütfen yardımcı olun bana 16 haftalık gebeyim gebeliğimin ilk aylarından beri karnım davul gibi şiş aşırı gazım var doktorum gebelikde bu tür sorunlar olabilecegini söyledi gaviscon şurup verdi bir hafta iç bakalım dedi ama ben nefes alamıyorum bazı zaman egilemiyorum duşardan bakan altı aylık gebe gıbıyım yaşayan varmı bu durumu tecrübeli gebeler anneler bana yatdım edin ne yapa bilrim
bende öyleydim canım hatta karnım büyüdü hemen diye mutlu oluyordum doktorum bu gaz dedi sonra o şişlik iniyor gerçek olan göbüş büyümesi başlıyor

bende öyleydim canım hatta karnım büyüdü hemen diye mutlu oluyordum doktorum bu gaz dedi sonra o şişlik iniyor gerçek olan göbüş büyümesi başlıyor
inş canım inş nefes almamam egilemem gibi şikayetlerin varmıydı senınde banyo yaparken ayaklarımı yıkayamıyorum ben eğilemiyorum aslında korkuyorumda bebge zararverir diye

inş canım inş nefes almamam egilemem gibi şikayetlerin varmıydı senınde banyo yaparken ayaklarımı yıkayamıyorum ben eğilemiyorum aslında korkuyorumda bebge zararverir diye
aynen öyleydi canım merak etme geçecek o şişkinlik

Ayyy ayni durumdayiz canım.. 5. Haftamdan itibaran oyle bi siskinlik var ki.. hani sabahlari ac karna insanın karni dümdüz olur ya.. benim sabahları bile şiş karnim.. 14 haftalik gebeyim ama sanirsin 6 aylik oldum.. denemedigim sey kalmadi.. maden suyu içtim.. sabahlari ac karna limonlu ilik su ictim.. gaviscon ictim.. talcid cignedim.. yok olmuyor.. karnimdaki gazdan bebege büyüyecek yer kalmayacak :))).. cok afedersin kabizlik gibi bi sıkıntım filan da yok ama acayip siskinim.. geçeceği günü bekliyorum.. 3 ay bittigi icin yuruyuslere basladim belki hareketli olmanin faydasi olur diye umut ediyorum..

sodalı ayran iç direk kesin çözüm

vallahi bende aynıyım ağzım hiç boş durmuyo sürekli gaz, eğiliyorum midemdekiler ağzıma geliyor, yemek yedimmi davul gibi oluyorum yemesemde şiş, gaviskon 6 şişe falan bitirdim, ama atıyorum 30 kez gaz çıkarıyosam 25 e düştü diyebilirim ama kesmedi rahatlatmadı bende bıraktım :( galiba böyle çekicez :(

vallahi bende aynıyım ağzım hiç boş durmuyo sürekli gaz, eğiliyorum midemdekiler ağzıma geliyor, yemek yedimmi davul gibi oluyorum yemesemde şiş, gaviskon 6 şişe falan bitirdim, ama atıyorum 30 kez gaz çıkarıyosam 25 e düştü diyebilirim ama kesmedi rahatlatmadı bende bıraktım :KK43: galiba böyle çekicez :KK43:
benım gecdı bılıyormusunuz arkadaşlarr durumum cok rahat yedıgıme ıcdıgıme cok dıkkat edıyorum artık karnım buyudukçe o sıkıntı bitdi inanıyorum kı sizde öyle olucaksınız suan cok rahatım bebek buyudukce ben rahatladım rabbım dogurmayı nasıp etsın s aglıklı sıhatle kavusmayı yavrularımıza

Back
X