bende öyleydim canım hatta karnım büyüdü hemen diye mutlu oluyordum doktorum bu gaz dedi sonra o şişlik iniyor gerçek olan göbüş büyümesi başlıyorarkadaşlar merhaba bir sorunum var lütfen yardımcı olun bana 16 haftalık gebeyim gebeliğimin ilk aylarından beri karnım davul gibi şiş aşırı gazım var doktorum gebelikde bu tür sorunlar olabilecegini söyledi gaviscon şurup verdi bir hafta iç bakalım dedi ama ben nefes alamıyorum bazı zaman egilemiyorum duşardan bakan altı aylık gebe gıbıyım yaşayan varmı bu durumu tecrübeli gebeler anneler bana yatdım edin ne yapa bilrim
oluyor gaz cıkartıyor hemde oooooo ama karnım hala şiş doktora sormadan içmeHic gazli bi insan degilken bende ayni dertten.muzdaripim kizlar. Gaviscon a baslasam mi diyordum;hic mi faydasi olmadi canim?
inş canım inş nefes almamam egilemem gibi şikayetlerin varmıydı senınde banyo yaparken ayaklarımı yıkayamıyorum ben eğilemiyorum aslında korkuyorumda bebge zararverir diyebende öyleydim canım hatta karnım büyüdü hemen diye mutlu oluyordum doktorum bu gaz dedi sonra o şişlik iniyor gerçek olan göbüş büyümesi başlıyor
aynen öyleydi canım merak etme geçecek o şişkinlikinş canım inş nefes almamam egilemem gibi şikayetlerin varmıydı senınde banyo yaparken ayaklarımı yıkayamıyorum ben eğilemiyorum aslında korkuyorumda bebge zararverir diye
Kacinci haftada geçiyor canim?aynen öyleydi canım merak etme geçecek o şişkinlik
18-20 hafta civarı canımKacinci haftada geçiyor canim?
benimde öyle canım cok sıkkın gebelerde normalmiş öyle diyorlar ama ben cok endişeleniyorum açıkcası allah yardımcımız olsunCanim hic sorma bende 4+5 haftaligim Karnim 6 aylik gibiymisim, gosteriyorDr normal dedi..
Aminnnbenimde öyle canım cok sıkkın gebelerde normalmiş öyle diyorlar ama ben cok endişeleniyorum açıkcası allah yardımcımız olsun
sodalı ayran iç direk kesin çözümarkadaşlar merhaba bir sorunum var lütfen yardımcı olun bana 16 haftalık gebeyim gebeliğimin ilk aylarından beri karnım davul gibi şiş aşırı gazım var doktorum gebelikde bu tür sorunlar olabilecegini söyledi gaviscon şurup verdi bir hafta iç bakalım dedi ama ben nefes alamıyorum bazı zaman egilemiyorum duşardan bakan altı aylık gebe gıbıyım yaşayan varmı bu durumu tecrübeli gebeler anneler bana yatdım edin ne yapa bilrim
vallahi bende aynıyım ağzım hiç boş durmuyo sürekli gaz, eğiliyorum midemdekiler ağzıma geliyor, yemek yedimmi davul gibi oluyorum yemesemde şiş, gaviskon 6 şişe falan bitirdim, ama atıyorum 30 kez gaz çıkarıyosam 25 e düştü diyebilirim ama kesmedi rahatlatmadı bende bıraktımarkadaşlar merhaba bir sorunum var lütfen yardımcı olun bana 16 haftalık gebeyim gebeliğimin ilk aylarından beri karnım davul gibi şiş aşırı gazım var doktorum gebelikde bu tür sorunlar olabilecegini söyledi gaviscon şurup verdi bir hafta iç bakalım dedi ama ben nefes alamıyorum bazı zaman egilemiyorum duşardan bakan altı aylık gebe gıbıyım yaşayan varmı bu durumu tecrübeli gebeler anneler bana yatdım edin ne yapa bilrim
benım gecdı bılıyormusunuz arkadaşlarr durumum cok rahat yedıgıme ıcdıgıme cok dıkkat edıyorum artık karnım buyudukçe o sıkıntı bitdi inanıyorum kı sizde öyle olucaksınız suan cok rahatım bebek buyudukce ben rahatladım rabbım dogurmayı nasıp etsın s aglıklı sıhatle kavusmayı yavrularımızavallahi bende aynıyım ağzım hiç boş durmuyo sürekli gaz, eğiliyorum midemdekiler ağzıma geliyor, yemek yedimmi davul gibi oluyorum yemesemde şiş, gaviskon 6 şişe falan bitirdim, ama atıyorum 30 kez gaz çıkarıyosam 25 e düştü diyebilirim ama kesmedi rahatlatmadı bende bıraktımgaliba böyle çekicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?