Hamilelikde sivilce-kararma !!!

Kanguru_

~Rzgrece~
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
16.037
25.001
598
Selam kizlar. Yeri burasimi bilmiyorum ama burda daha cabuk cevap gelir diye buraya yazdim.

30 haftalik hamileyim ikinci cocugum olcak insallah ilkinde hic boyle seyler yasamamistim.
Nerdeyse 1 aydir bu dertle ugrasiyorum.
Ic camasiri giyemiyorum kizlar o camasirin lastiklerinin degdigi eklem yerlerimmi desem kasiklarimmi ne denirse mahvoluyo. Kizariyo kasiniyo siivlce cikiyo. Evde camasir giymiyorum aertik inanin agliyorum kasintisindan kasiyncada cok fena sizliyo. Ic camasiri giymedigim halde hala devam ediyo kasinti ve artik kararmaya basladi cok kotu bi goruntu oluyp morelim cok bozuldu bu yuzden. Dr a gitmedim henuz bu hafta gidicem. Ama inanin dr gormem lazim derse utanir gosteremem yani okadar kotu oldu. Bacaklarimin ic kisimlarina dogru yayiliyo sivilce ve kararmalar. Benim gibi olan varmi aranizda yada caresini bilen.

Hamilelikten oldugunu düşünmüyorum bir arkadasımın böyleydi birtek kadık yeri değil bacağı kolları aşırı kasıyor sivilce döküyor kaşamaktan kanıyordu en son doktora gitti ne oldu bilmiyorum ama sonra baska bir hastalık diye söylemişler krem ve ilacla tedavi görmüş. Geçmiş olsun

Yorumlariniz icin tesekkur ederim kizlar. Bu hafta kontrolde soylixem doktora bakalim ne dicek.

Ic camasiri giymiyorum suan yani en azindan evdeyken giymiyorim biyere giderken mecbur giyiyorum oda iskence gibi geciyo

o_O
Yorumlariniz icin tesekkur ederim kizlar. Bu hafta kontrolde soylixem doktora bakalim ne dicek.

Ic camasiri giymiyorum suan yani en azindan evdeyken giymiyorim biyere giderken mecbur giyiyorum oda iskence gibi geciyo
Farklı bi çamaşır mı kullansanız acaba , hani eskiler giyermiş ya lastikli don gibi :KK43:

Farklı bir sıkıntı var gibi..Bence gecikmeden bir uzman yardımı alsanız iyi olur.

Back
X