hanımlar 32 haftalık hamıleyım son 1 aydır uykum iyice duzensizleşti gec daha yatsam sabaha karsı 5te ayaktayım.iyice uykusuz gunler cekıyorum etrafımdakıler uyu bebek dogunca uyuyamayacaksın dıyorlar ancak elımde deılkı neler denemedımkkı ballı sütler mi istersiniz,ayranmı yok uyku sorunum hergecen gun artıyor. bırde su son gunlerde buna kötü rüyalar eklendi sureklı olarak drlar doguran kadınlar fılan görmeye başladım.iyice psikolojım bozuldu. normal zamanda da asırı sancılar cekıyorum uykumda bıle kasılıyorum... uykusuzluk sancılar kasılmalar derken cıddı anlamda sınırlerım bozuldu.. bebegımız cok saglıklı ancak cok hareketlı sureklı olarakk kaburgamı zorluyor.. hıc bırsekılde rahat oturamaz oldum.karnım cok agrıyor,ve de göbek delıgım aşırı acıyor dokunamıyorum karnıma hatta kolumu bıle kaldırırken canım yanıyor bıkac gunde bır göbek delıgımle ılgılı de sorunlar tekrarlanıyor.erken dogum tehlıkem var. dr bunların hepsi normal dedı ancak bukadar şiddetli olması normal mı?? benım gibi hamıleler varmı acaba merak edıyorum??? sezeryan olacagım sanırım ama şimdiden okadar sorunlar yasamaya basladımkı dogumumu hıc dusunemıyorum....
cok moralım bozuk.. bırde hersey normal denılıyor ya ozaman bu kadar şiddetli yasadııgım sorunlar neden??? anlam veremıyorum... 2gundurde resmen kasıklarımdakı harekete kadar hıssetmeye basladım öyle herseyı sorun yapan bırı degıldım ama sebebı olmayınca ınsan daha bı cok etkkılenıyor sanırım... sizlerde de böyle seyler varmı acaba???? dr um normal dıyor söyledıgım hersye ama hala emın degılım....
cok moralım bozuk.. bırde hersey normal denılıyor ya ozaman bu kadar şiddetli yasadııgım sorunlar neden??? anlam veremıyorum... 2gundurde resmen kasıklarımdakı harekete kadar hıssetmeye basladım öyle herseyı sorun yapan bırı degıldım ama sebebı olmayınca ınsan daha bı cok etkkılenıyor sanırım... sizlerde de böyle seyler varmı acaba???? dr um normal dıyor söyledıgım hersye ama hala emın degılım....