Hamilelikde yaşanan soru işaretlerinden birisi

Pamukcuce

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
765
821
23
Merhaba arkadaşlar ben size birşey danışmak istiyorum. Biraz utanıyor insan anlatırken.
Hamileliğin 25. Haftasındayım.
Şükür şu an için bir sıkıntım yok bu konuyla ilgili ama bugün yaşadığım bir konu sırf meraktan diyim aklımı kurcaladı.
Eşim ile yakınlaşmamız sırasında gögüslerimden süt geldiğini iddia eti. Ben de güldüm saçma geldi daha erken diye. Sonra bende farkettim o anda şeffaf bir sıvının damladıgını. Süt değildir herhalde şeffaf sıvı ama ne olduğunu ve normal olup olmadığını çok merak ettim. Biliyorsanız yada yaşadıysanız belki diye size bi sormak istedim. Durup durup aklıma geliyor normal birşeymiydi acaba diye.

Süt damarlarınız kendini doğuma hazırlıyor gayet normaldir. Ama sürekli hala geliyomu diye bakmayın, doğumu hızlandırdığını söylemişti doktorum uyarıcı oluyormuş.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Süt damarlarınız kendini doğuma hazırlıyor gayet normaldir. Ama sürekli hala geliyomu diye bakmayın, doğumu hızlandırdığını söylemişti doktorum uyarıcı oluyormuş.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Çok teşekkür ederim vakit ayırıp bilgilendirdiginiz için. Verdiğiniz bilgi de çok değerli. sürekli aklım gidiyordu akıyormu var mı. Pek aklıma gelmez şimdi içim rahatladı ya.

Çok teşekkür ederim vakit ayırıp bilgilendirdiginiz için. Verdiğiniz bilgi de çok değerli. sürekli aklım gidiyordu akıyormu var mı. Pek aklıma gelmez şimdi içim rahatladı ya.
Estağfirullah :KK15:
En güzel zamanlarınız şimdi doya doya sağlıkla yaşayın bu günleri inşallah:emir_bebek:

Back
X