B bebism bos bardak Kayıtlı Üye 4 Aralık 2015 173 88 18 42 8 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi bebism #1 Arkadaslar 23 haftalik hamileyim bazi nedenlerden dolayi hastaneye gidemedim kalcama bir agri girdi 3 gun oldu topallamaya basldim oyle fena agri sol tarafim bel fitigimi ani hareketten bisey mi kesildi anlamadim sizce ne olabilir
Arkadaslar 23 haftalik hamileyim bazi nedenlerden dolayi hastaneye gidemedim kalcama bir agri girdi 3 gun oldu topallamaya basldim oyle fena agri sol tarafim bel fitigimi ani hareketten bisey mi kesildi anlamadim sizce ne olabilir
karlarprensi varlığı var edene hamdolsun ... Kayıtlı Üye 10 Şubat 2015 2.986 1.864 133 9 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi bebism #2 normal olabilir artık bebiş ağırlaşıo ayaklarınızın altına yastık koyun yatarken ...
B bebism bos bardak Kayıtlı Üye 4 Aralık 2015 173 88 18 42 11 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi bebism #3 karlarprensi .!.: normal olabilir artık bebiş ağırlaşıo ayaklarınızın altına yastık koyun yatarken ... Genişletmek için tıkla... sagolun icim rahatladi yinede
karlarprensi .!.: normal olabilir artık bebiş ağırlaşıo ayaklarınızın altına yastık koyun yatarken ... Genişletmek için tıkla... sagolun icim rahatladi yinede