Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kizlar burda kese gözüküp bebek görünüyor mu? Doktor dan çıktım benim tahminime göre temmuz ayında adet görmedim. Ama onların tahminine göre 24 temmuz . Ona göre hesapliyorlar 4 hafta 5 günlük. Böyle bi durumda bebek görünüyor mu? Haftaya tekrar gel dedi
Eki Görüntüle 3291920
kizlar burda kese gözüküp bebek görünüyor mu? Doktor dan çıktım benim tahminime göre temmuz ayında adet görmedim. Ama onların tahminine göre 24 temmuz . Ona göre hesapliyorlar 4 hafta 5 günlük. Böyle bi durumda bebek görünüyor mu? Haftaya tekrar gel dedi
Keseniz olması gereken yerde dış gebelik değil ve içinde anladığım kadarıyla yolk kesesi de görünüyor ve yolk kesesi varsa bebekte vardır bir kaç haftaya görünür boş gebelik değildir
. Çok güzel şeyler soylediniz insallah herşey söylediğiniz gibi olur haftaya bakacaz bakalm ozamana belli olur herlde bebek . Dış gebelikten korkmustum
. Çok güzel şeyler soylediniz insallah herşey söylediğiniz gibi olur haftaya bakacaz bakalm ozamana belli olur herlde bebek . Dış gebelikten korkmustum
Yok yok korkmayın benimde kesem böyleydi dooktor dış gebelik değil dedi bu haftalar çok önemli stresten uzak durmalısınız haftaya gittiğinizde inşaallah her şeyin yolunda olduğunu göreceksiniz yine de aklınıza bir şey takılırsa elimden geldiğince yardımcı olurum