Hamilelikle ilgili yada dogumdan sonrasi icin nasil büyütülür bakilir bununla ilgili okuduğunuz bir kitap varmi mi?

Ferbus

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2021
105
17
18
33
Hamileyim ve çok.tedirginim.hic bir bilgim yok nasıl büyütülür nasıl bakılır fazlasıyla acemiyim bildiğiniz yâda okuduğunuz bu çok yararlı herşeyi gosteriyor dediginiz bir kitap varmi yâda nerden öğrenebilirim bunu yapabilecek miyim acaba? Eşim sürekli sen bakamayacaksın galiba diyip duruyor buda beni strese sokuyor aslın da zor bisey yoktur diye düşünüyorum

Annelerimiz bizi kitapla büyütmedi ve biz büyüdük sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah o kendine baktırıyo hiç öyle sen bakamazsın diyenlere kulak asma kendini boştan yere strese sokma eşine de söyle hamilelikte en zararlı şey stres beni strese sokma de ve elimizin altında internet gibi bir nimet var çok şükür şimdi daha kolay bazı şeyler okuyarak değil yaşanarak tecrübe edilir

Kesinlikle katılıyorum çok teşekkür ederim ister istemez strese giriyorum gerçekten yapamayacak miyim acaba diye çok gereksiz ve saçma doğal akışında mutlaka iç güdüsel gelişir sanki

Kesinlikle katılıyorum çok teşekkür ederim ister istemez strese giriyorum gerçekten yapamayacak miyim acaba diye çok gereksiz ve saçma doğal akışında mutlaka iç güdüsel gelişir sanki
Aynen insan doğumdan sonra Aslan kesiliyor ve yapıyorda sana tavsiyem doğumdan öncede sonrada kim ne derse desin Gül geç o tatlı zamanların tadını çıkar illaki zorlandığın şeyler olacak ama bunlar zamanla aşılacak şeyler herkes zorlanıyor ama başarıyor seni üzecek kişileri dinleme bile kimse elinde bebekle doğmuyor zorlandığın aklına takılan ne barsa burda bir sürü insan sana yardıma hazır sağlıkla gelsin miniğin

Amiiin çok teşekkür ederim güven geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…