Hamilelikle ilgili..

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.235
2.034
448
Merhaba arkadaşlar. Soracağım soru garip gelebilir ama illaki bilgisi olan vardır diye sormak istedim. 27 haftalık hamileyim. Bugün annem acil olarak rahatsızlandı hastaneye götürdüm. Ultrason çekildi.ben ultrason çekilen odaya girmedim. Röntgen çekilen odalarda vardı aynı koridorda odalarda hamileler giremez yazısı olunca koridora da girmedim. Koridorun ardındaki koridorda bekledim. Ne biçim cümle kurdum umarım anlatabilmişimdir.görevli hamile olduğunu bilsem bu kata çıkarmazdım dedi.o öyle deyince benim içime korku girdi. O katta olmam bebeğe zarar verir mi? Panik atağım olduğu için hemen kötü düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz :KK43:

Son düzenleme:
Koridora bile girmemissin,birsey olmaz merak etme.sadece rontgen odasina girmemen yeterli halbuki.rontgenin oldugu kata cikmakla ne olurmus Allah askina.bosuna evham yaptirmis gorevli

Yanlış yönlendirmek istemem belki ben yanılıyorum ama o radyasyonun koca katı etkileyeceğini sanmıyorum ya oğluma hamileyken kızıma röntgen çektirmemiz gerekmişti ben içerde kızımı hazırladım babasına teslim ettim dışarı çıktım kapının biraz uzağında bekledim bi sıkıntı olmadı çok şükür

Korkmanızı gerektirecek bi durum yok, korkmayın, boşuma korkutmuş sizi görevli.

İçeri girmedikten sonra koridorda sıkıntı olmaz. Sonuçta kapısında yaziyor zaten hamileler giremez diye. Öyle olsa taaa koridor girişine yazarlardı.

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için içim rahatladı. Bende sizler gibi düşünüyordum ama görevli öyle deyince korktum. Hamileyken insan iki kat evhamlı oluyor heleki panik ataklılar :(

Back
X