Merhaba şu an 22 haftalik hamileyim ama henüz adet günüm bile geçmeden benim hesaplarına göre dollenmenin yeni olduğu günden bu yana sağ kaburga kemigimin bitimi yani karaciğer safra kesesi tarafı yanarak agriyor. İlk başlarda daha siddetliydi şimdi ise ara ara hafif şekilde devam ediyor.bu durumu yaşayan başka hamisler var mı acaba.ağrıya eşlik eden başka bir olumsuz durum yok.sizde yasadiysaniz paylasirsaniz sevinirim.
Merhaba şu an 22 haftalik hamileyim ama henüz adet günüm bile geçmeden benim hesaplarına göre dollenmenin yeni olduğu günden bu yana sağ kaburga kemigimin bitimi yani karaciğer safra kesesi tarafı yanarak agriyor. İlk başlarda daha siddetliydi şimdi ise ara ara hafif şekilde devam ediyor.bu durumu yaşayan başka hamisler var mı acaba.ağrıya eşlik eden başka bir olumsuz durum yok.sizde yasadiysaniz paylasirsaniz sevinirim.
Ben gebeyken bi 7. ayda bir de 8. aydı sanırım iki kere müthiş ağrı atağı geçirdim ambulanslar vs...
Mideden sanıldı hep ilaçlar verildi ama hiçbirini kullanmadım içeriğini okuyunca..
İyi ki de kullanmamışım...
Aynı bahsettiğin yerde ağrım hafiften başlardı ve sırtıma yayılırı nefes alamaz duruma gelirdim ağrıdan kıpırdayamazdım...
Doğumdan 5 gün sonra ilk ağrı nöbetim yine oldu..
Gittik baktılar safra... Saframda taş, iltihap, çamurlaşma her şey var...
Sezaryen olduğum için ameliyat etmeye de çekindiler...
25 gün ara ara her ağrı nöbetinde yavrumdan ayrılarak 2-3 gün yatardım hastanelerde..
Değerlerim tam 10 kat fazla çıktığı bir gün doktor artık böyle gitmeyecek patlayabilir diyerekten riski göze alıp ameliyat etti şükür kurtuldum..
Hafife alma canım...
Bi baktır muhakkak...
Geçmiş olsun..
benim de 20 haftadan itibaren sağ kaburga kemiğimin bitiminde ağrı olmaya başladı. Kaburgaların genişlemesinden kaynaklı oluyor bu ağrılar genelde. Dayanılmaz olduğu zamanlar bile oluyor. Doktorunuza sorun tabii ki ama bence hemen endişe etmeyin.
Senin biraz erken başlamş canm yaa benşm bi aydır var sağ kaburgamın bitiminde bi yanma acı sanki yara gibi dkktor normal dedi oğluşun ayakları ordaydı.. sende bi sor erken başlamş senin.
Evet çok erken başladı belki mide ile ilgili bir durumdur sonuçta midenin hizasında mesela bugün hiç agrim adı ama bazen yanma seklinde agri oluyor.çok şiddetli değil. Zaten benim bu hamileligim de hamile kaldigim adet günüm gelmeden çok önce midemden ki sislik ten anladım birden midem şişti ve dört aylık hamile gibi karnim çıktı. Ne yesem fazla geliyordu patlayacak gibiydim o zaman agrim daha fazlaydı zaten.ama şimdi haffiledi ama insan yinede kafasına takiyor iste