hamilelikle kaldım ama tadım tuzum kalmadı :(

kerken

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
621
202
48
Ankara
merhaba kızlar. Rabbim herkesin tez vakitte ne dileği varsa kabul etsin bende hamileyim 7 haftalık biraz süprüz oldu ama sevinçliym. ilk hamileliğim ama bu süreç beni yordu özellikle son 2 hafta ne yediğimin tadını alıyorum ne de içtiğimin. evimde duramıyorum dışarıda havadar yerde durursam iyiyim kapalı mekanda karnım daralıyorum midemde sürekli bir şişkinlik rahatsızlık (gaz veya ekşime değil) yemekten sonra midem garip oluyor 1-2 saat sonra boğazıma parmak sokup kusuyorum birazcık rahatlyorum. dr. rennie verdi ama pek etkili olmadı hele dün inanırmısınız gece 11 e kadar iyiyken biranda ayağa kalktım ve banyoda kusmaya başladım ve kendimi o kadar sıkmışım ki altıma işedim. kendimi tutamadım birtaraftan işeyip bir taraftan kustum ne kötüydü. eşim yanıma gelsiin istemiyorum adamı yanıma oturtuyorum bile. eve girmekte istemiyorum hemen mide problemim başlıyor. bu durum nasıl geçer ne kadar sürer?

bende hamılelıgımın 7. haftasında gayet rahattım bulantı kusma fılan hıc yoktu...

kısıden kısıye degısır tabı sende bıraz fazla olmuş kusman...

ama korkulcak bısı yok sanırım serin ol bır kac haftaya geçer umarım...

İlk 3 ayı atlatınca biraz düzene girer:)
Hamilelik kişiden kişiye değişiyor ama genelde 3. aydan sonra vücut alışıyor.

canım bunlar geçiyor ve inan geçtiğinde hiç aklına bile gelmiyor 5 . hafta başlayıp 12. haftaya kadar bende de çok yoğundu ve eminol birçok hamile de aynısını yaşadı ve geçti . eşim yaklaştıkça sanki tüpgaz gibi kokuyordu sakalları yüzü dudakları kırmamak adına hep kaçtım farkettirmeden tabi uzak durdum kusmalar bulantılar halsizlik ağızda tat olmaması vs... hepsi geçiyor
malesef bunu hiçbirşey geçirmiyor bulantı ve kusmayı yani ama miden için önerim soguk ve serin şeyler rahatlatıyor geçirmiyor bak rahatlatıyor. ben soğuk bişey yemezken dolaptan su içtim dolaptanyedim ve bol bol da dondurma yedim kış ortasında kuru ayazda :) bide ayvayı bol yedim. kişiden kişiye değişir ama inşallah çok çabuk biter ve bu sıkıntılardan kurtulursun

Son düzenleme:
öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun .hamilelikte bu daralmalar kusmalar felan çok normal. ben o kadar fenadımki ilk üç ayda dört kilo verdim.mide ağrımda çok vardı.ama inanınki bebek geldiği zaman hatılamıyorsunuz bile.kendinizi fazla sıkmayın.bulantılar dördüncü ayda geçiyor.hamileliğinizin keyfini çıkartın.

Valla ben 22haftalik hamisim ve hala istifra bulanti mide agrisi istahsizlik..6kilo verdim 3kilosunu aldim gerisini alamadim bu haldede alamam heralde yiyemiyorm cunku zayifladimda cok herkes soyluyor ama napim yapcak biseyim yok simdi 49kiloym insallah 58olurum 9ayin sonunda 52yle hamis kalmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…