Hamilelikmi Yoksa Adetmi Cözemedikk...

MELEKAZRA7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
75
15
3
Merhabalar. Sizler Ayşe Hanımın sorusunu İletecegim.
Cok yakın Arkadasımdır Kendisi 1 aylık Evli.
Eşiyle Erkende Cocuk Düşünüyorlar :)
Neyse Yumurtlama Zamanın hesaplamış Bir gün Kala Korunmasız İlişki Yaşanmıs.
Yumurtalama günün Ertesi Günü birdaha İlişki yaşanmıs (Ay bunları yazarkende Ben utandım :)) )
Neyse 12 sinde Adet Olması Gerekiyordu 14 Adet Oldugunu Söyledi Baya bi Üzülmüşler
Ama adet Kanaması İlk Baslarda Afif Pembe Gelirya Bununkisi Baya Bi Kıpkırmızı gelmiş Acaba Bebek Geliştide Düşükmü yaptım Diye dünüyor bugun 8. Gün Kırmızı Kanaması Bitti Simsiyah Kan geliyor Diyor. Bilmiyorum Bende Onu Aydınlatamıyorum.
kasıklarında Kötü Bi agrı Var Mideside bulanıyor....
buarada İlişkiye Girdiklerin Adetine 2,5 Hafta falan Varmış.
Sizce Bebek gelişmiş Olup Düşük Yapmış Olabilirmi ?

Merhabalar. Sizler Ayşe Hanımın sorusunu İletecegim.
Cok yakın Arkadasımdır Kendisi 1 aylık Evli.
Eşiyle Erkende Cocuk Düşünüyorlar :)
Neyse Yumurtlama Zamanın hesaplamış Bir gün Kala Korunmasız İlişki Yaşanmıs.
Yumurtalama günün Ertesi Günü birdaha İlişki yaşanmıs (Ay bunları yazarkende Ben utandım :)) )
Neyse 12 sinde Adet Olması Gerekiyordu 14 Adet Oldugunu Söyledi Baya bi Üzülmüşler
Ama adet Kanaması İlk Baslarda Afif Pembe Gelirya Bununkisi Baya Bi Kıpkırmızı gelmiş Acaba Bebek Geliştide Düşükmü yaptım Diye dünüyor bugun 8. Gün Kırmızı Kanaması Bitti Simsiyah Kan geliyor Diyor. Bilmiyorum Bende Onu Aydınlatamıyorum.
kasıklarında Kötü Bi agrı Var Mideside bulanıyor....
buarada İlişkiye Girdiklerin Adetine 2,5 Hafta falan Varmış.
Sizce Bebek gelişmiş Olup Düşük Yapmış Olabilirmi ?
Adt olmus buyuk ihtimalle. Cok merak ediyosa test yapsin sonucu alcaktr ama adet gbi gozukuyo.

ustune gorme icin cok uzun suren bi kanama normal adet gormus yeni evli olduu icin hormonlarindaki degisimlerden kaynakli boyle farkliliklar yasamasi cok normal

Back
X